Young & Awesome: Zij ging dood en ik bleef leven - Mary Crockett

  Mary CrockettYoung & Awesome: Zij ging dood en ik bleef leven

  18.99
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  Young & Awesome: Zij ging dood en ik bleef leven - Mary Crockett

  Ik was een van de vijf. De vijf meisjes die Kyle die dag appte. De meisjes die het geweest hadden kunnen zijn. Jamie was de enige die antwoordde. En nu is ze er niet meer.

  Een jaar geleden ben ik ternauwernood aan de dood ontsnapt. Als ik met Kyle had afgesproken, had míjn gezicht op de herdenkingsposters gestaan. Maar ik leef nog. Ik kan dansen, verliefd worden, nadenken over de toekomst. En Jamie niet. Hoe moet ik verder leven, nu ik weet dat ík het had kunnen zijn? En hoe kan ik nu uitgerekend verliefd zijn op Jamies vriendje Charlie?
  lees meer

  Specificaties