You or me - Petra de Pauw

  Petra de PauwYou or me

  15.-
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  You or me - Petra de Pauw

  Hoe goed kennen jullie elkaar als koppel echt? Wat zouden jullie elkaar nooit durven te vragen en wil je stiekem toch weten? Een goed gesprek is goud waard, maar You or Me gaat nog een stapje verder. In dit boek vind je honderden vragen en opdrachten waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Beslis vooraf wie 'You' en wie 'Me' is, klap het boek open en beantwoord om de beurt de vraag die voor je neus ligt ... of doe de opdracht. Hilariteit en amusement verzekerd. Vertel een anekdote. Raadt You of ze waar of niet waar is? Wat dacht je echt toen je You voor het eerst zag? Kan You goed geheimen bewaren? Geef een voorbeeld. ¿ Neem de telefoon van You en stuur een bericht naar een van de contacten. Waar is You het meest zelfverzekerd over?
  lees meer

  Specificaties