overzicht
Yipeeh Hartjes 12 inch kinderfiets, Roze
 • Uitverkocht

  YipeehHartjes 12 inch kinderfiets

  109.-93.-je bespaart 16.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle buitenspeelgoed

  Yipeeh Hartjes 12 inch kinderfiets

  De populaire beach cruisers zijn er nu ook in kinderfietsen. Deze Heart Cruiser van Yipeeh is een 12 inch kinderfiets met een mandje en met leuke sliertjes uit de handvatten. De fiets is speciaal voor de beginnende fietser en kan ook worden aangepast naarmate je kindje beter leert fietsen. De zijwieltjes kun je demonteren en de hoogte van het stuur en het zadel zijn te verstellen, zodat je kindje opnieuw wordt uitgedaagd op balans en motoriek!

  Frame
  Het frame van deze Heart Cruiser kinderfiets is 21,5 centimeter hoog en is gemaakt van metaal. De fiets heeft standaard zijwieltjes, maar deze zijn ook eenvoudig te demonteren wanneer deze niet meer nodig zijn. Het zadel en het stuur zijn beide verstelbaar in hoogte, zodat deze altijd op de goede hoogte zit voor jouw kindje. Het zadelhoogte is standaard 44 centimeter. Deze kenmerken maakt de fiets geschikt voor kinderen met een binnenbeenlengte van 44-48 centimeter.

  Remsysteem
  Om de bestuurder altijd veilig te laten voelen, is deze fiets voorzien van een terugtraprem en een voorrem. Zo kun je altijd snel stilstaan wanneer je wilt!

  Zijwieltjes
  Zijwieltjes zijn een goed hulpmiddel om je kindje te leren fietsen. Hierdoor kun je namelijk minder snel vallen met de fiets. Dit geeft een extra stukje veiligheid en zekerheid voor de beginnende fietser. Heb je het idee dat je kindje ook zonder zijwieltjes kan? Dan kun je de zijwieltjes eenvoudig demonteren.

  Montage
  Je zult de fiets in een stevige kartonnen doos ontvangen en binnen enkele handelingen is de fiets klaar voor gebruik. De fiets is voor 85% gemonteerd. Houd er rekening mee dat je het stuur, trappers voorwiel, voorspatbord, mandje en eventueel de zijwieltjes zelf zal moeten monteren.
  Wielmaat
  Om comfortabel te kunnen fietsen is het van belang om een fiets te kopen met de goede wielmaat. De goede wielmaat biedt ook meer veiligheid voor de bestuurder. Weet je de kledingmaat van jouw kindje, dan kun je de wielmaat ook snel bepalen. Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 12 inches en is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van 92-104.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand