Yale SV-DF7I-W-EU beveiligingscamera, N.v.t.

  YaleSV-DF7I-W-EU beveiligingscamera

  59.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Yale SV-DF7I-W-EU beveiligingscamera

  Met de Yale WiFi camera weet je precies wat zich thuis afspeelt, ook als je er niet bent. Zie wie er als eerste thuiskomt, luister en praat met iemand in je woonkamer of hou je huisdier in de gaten via de Yale View app.

  Live beelden bekijken
  Met de Yale WiFi camera kun je op je smartphone of tablet beelden bekijken van jouw huis, waar je ook bent. Bovendien heeft deze camera een spreek-/luisterfunctie zodat je met iemand een gesprek kan voeren en ontvang je een melding bij beweging. Door het plaatsen van een SD geheugenkaart in de camera kunnen opgenomen beelden worden teruggekeken en opnieuw worden afgespeeld.

  Yale View app
  Alle functies zijn toegankelijk via de Yale View app. De gratis app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Het installeren en instellen van de camera is heel eenvoudig. De app leidt je van begin tot eind door het hele proces. Bovendien heeft de app een slimme zoekfunctie zodat je op de tijdlijn snel kan zien op welke momenten er beweging is gedetecteerd.

  Integratie met andere producten
  De WiFi camera werkt zelfstandig en kan gekoppeld worden met andere beveiligingsproducten in de Yale Smart Living familie zoals de Yale Smart Home CCTV beveiligingscamera voor buiten. Ook werkt de camera naadloos samen met Amazon Alexa en binnenkort met Google Assistant.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie