Yale SV-DAFX-W_EU beveiligingsamera, Wit, zwart

  YaleSV-DAFX-W_EU beveiligingsamera

  99.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Yale SV-DAFX-W_EU beveiligingsamera

  Voortaan je huis verlaten met een gevoel van veiligheid? Met de Yale Smart Home Wifi buitencamera kan dit voor jou de werkelijkheid worden. De slimme beveiligingscamera die bediend wordt met de speciale Yale View app geeft je voortaan het vertrouwen dat je huis goed beveiligd achtergelaten wordt. En dat 24/7 lang. Via de Yale View app kunnen ten alle tijden de beelden live, van je huis bekeken worden via je smartphone. Later kun je de beelden nog eens nazien op door een SD geheugenkaart te plaatsen, deze slaat de beelden dan voor je op. Ook kun je realtime gesprekken voeren, bewegingsdetectie, sirene en ingebouwde spotlight.

  Het is bekend dat een buitencamera werkt als effectief afschrikmiddel tegen inbrekers. Alleen al door de aanwezigheid van deze camera verlaag je het risico op een inbraak. Wanneer de sensoren van de camera beweging detecteren ontvang je een pushmelding via de app. Waarna je van overal ter wereld de camera beelden kunt bekijken via je smartphone.

  De All-in-One camera is geen standaard buitencamera en beschikt, naast de eerder benoemde spreek-/luisterfunctie, over extra functionaliteiten. De ingebouwde spotlight laat bewoners duidelijk zien wie er voor de deur staat als het donker is. De op afstand te bedienen spotlight en sirene hebben ook een afschrikkende werking. Zo kun je ongewenste bezoekers vol in het licht zetten of afschrikken met de 110dB luide sirene.

  Yale View app
  Alle functies kunnen bediend worden via de Yale View app. De Yale View app is gratis verkrijgbaar via de Google Play store voor Android toestellen of de Appstore voor IOS (Apple) toestellen. Log makkelijk in met je vingerafdruk en gebruik de slimme zoekfunctie om snel op je tijdlijn te kunnen zien op welke momenten er beweging gedetecteerd is.

  Integratie met andere producten
  De All-in-One camera werkt stand alone én is eenvoudig te koppelen met andere producten uit de Yale Smart Living-familie zoals de Yale Smart Home CCTV beveiligingscamera's of de Yale Smart Home alarmsystemen.

  Eigenschappen
  - Live beelden bekijken in Full HD (1080p) - blijf op de hoogte van wat zich thuis afspeelt
  - Ingebouwde spotlight - schakel de beveiligingslamp via de app aan, uit of activeer bij bewegingsdetectie
  - Bewegingsdetectie meldingen - Ontvang direct een melding op je smartphone zodra er beweging in je huis wordt gedetecteerd
  - 10m nachtzicht - voor een helder en duidelijk beeld ook als het donker is
  - Bediening via de Yale View app
  - Realtime gesprekken - gebruik de speek-/luisterverbinding om te praten met de persoon die voor je deur staat
  - Sirene - schrik ongewenste bezoekers af en bedien de 110dB sirene op afstand via je smartphone
  - Slimme zoekfunctie - geeft op de tijdlijn aan op welke momenten er beweging is gedetecteerd
  - Geen abonnement vereist
  - Weerbestendige camera behuizing, beschermingsgraad IP65
  - Het terugkijken en opslaan van beelden is mogelijk door het plaatsen van een SD geheugenkaart (niet meegeleverd) in de camera
  - Stand alone te gebruiken en eenvoudig te koppelen met andere beveiligingsproducten uit het Yale Smart Living assortiment
  - 24/7 telefonische helpdesk

  Afmeting hxbxl: 6,2x6,5x9,8 cm
  lees meer

  Specificaties

  Garantie