Yale smart door lock, -

  Yalesmart door lock

  257.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Yale smart door lock

  Smart Door Lock
  De Yale smart ENTR KIT WIT YS-L1 30/35 smart door lock is de slimme deuroplossing waarbij je helemaal geen sleutel meer nodig hebt. Je opent en beheert de deur via bluetooth, waardoor je geen internet nodig hebt. Upgrade eenvoudig je voordeur met een ENTR cilinder en bedien jouw slot met smartphone, pincode, vingerscan of met de meegeleverde afstandsbediening. Veilig, eenvoudig en sleutelloos. Zo is het niet langer nodig om sleutels te geven aan al je gezinsleden of bijvoorbeeld de babysitter. Geef gasten tijdelijk toegang via de app en ze komen eenvoudig binnen. Je laat de deur automatisch op slot springen, zodra je hem dichttrekt. Zo weet je zeker dat de deur niet per ongeluk open staat als je op vakantie bent. Krijg je geen verbinding via de app? Open dan de deur gewoon op de ouderwetse manier, met de meegeleverde noodsleutel. Van binnenuit open je de deur altijd zonder sleutel.
  De Yale ENTR kit is helemaal gebruiksklaar en bestaat uit een cilinder met daarbij de 'slimme' eenheid met elektronica en motor, een afstandsbediening, 2 noodsleutels en montagemateriaal.   Het slot is compatibel met de meeste standaard cilinders.
  De 'slimme' eenheid met de motor bevindt zich aan de binnenzijde (het veilige gedeelte) van de deur. Aan de buitenzijde zit de vertrouwde mechanische SKG veiligheidscilinder, die altijd met een sleutel te openen is. De ENTR cilinder past op vrijwel elke deur welke voorzien is van een cilinderbediend slot, zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen; Plug & Play. ENTR is eenvoudig te installeren en één op één uit te wisselen met jouw huidige cilinder.  Alle communicatie tussen ENTR cilinder, accessoires en smartphone wordt in zeer hoge mate beveiligd door middel van een 128 bits AES versleuteling. Dit veiligheidsniveau is te vergelijken met dat van internetbankieren. Daarnaast maakt ENTR de deur zelfsluitend (instelbaar). Zodra je de deur achter je dicht trekt, draait de motorcilinder jouw deur automatisch op slot. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken of je de deur wel op slot hebt gedraaid.  Virtuele sleutels
  Met ENTR behoren praktische problemen met sleutels tot het verleden. Je hoeft geen extra sleutels bij te laten maken voor kinderen, schoonmakers, verzorgers of tijdelijke werknemers. Via de app kun je een digitale ENTR-sleutel delen met familie of iedereen die toegang nodig heeft - en de sleutel onmiddellijk intrekken wanneer dat gewenst is. Heb je een digitale ENTR sleutel ontvangen, dan kun je met je smartphone via Bluetooth verbinding maken met het slot. De deur gaat dan open.
  Voor een contactloze opening van de deur moet je binnen een straal van 25 meter van de deur zijn.  Specificaties
  - 2 AA batterijen (meegeleverd)
  - Bluetooth- versie 4.0
  - 24/7 helpdesk
  lees meer

  Specificaties