Yakiniku  keramische barbecue (16'')
  • uitverkocht

    Yakinikukeramische barbecue (16'')

    944.-1049.-je bespaart 105.-
    16''
    uitverkocht

    mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

    De lente is thuis.

    De lente is thuis.

    Profiteer nu van tot 400.- voor alles in de tuin. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Voor veel artikelen geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

    Yakiniku keramische barbecue (16'')

    De 16” Yakiniku heeft een gril oppervlakte van 41 cm. Voorzien van extra dik keramiek van de hoogste kwaliteit in combinatie met het zeer sterke mineraal cordieriet en quartz. Alle onderdelen vervaardigd uit RVS. De grote asschaal, die breed uitloopt zorgt voor meer as opslag. Het deksel-afsluiting is gemaakt van onbrandbaar vilt. De zuurstofaanvoer van de Yakiniku is onderverdeeld in maateenheden, dit zorgt voor een preciezere instelling. De Yakiniku is voorzien van een uniek ontworpen Woodchipper die luchtdicht is en dubbel geïsoleerd. Hierdoor kun jij deze kamado bedienen, zonder je vingers te verbranden. Dit model wordt geleverd met een onderstel, zijbordjes, een kolenrooster, een grillrooster, vuurschalen, een thermometer en scharnier.

    Iedereen is meestergriller met de Yakiniku
    Wie wel eens een foodfestival heeft bezocht, kent het wel, de hele dag word je bedwelmd door heerlijke barbecuegeuren. Subtiele aroma’s van rokend hout en sappig bradend vlees. Maar dan de gemiddelde buurtbarbecue, ai-ai-ai: hoge vlammen en stinkende dikke rookpluimen, met rauw en verbrand vlees als resultaat. Dat is nu verleden tijd, want met de Yakiniku is iedereen een meestergriller!

    Eenvoudige bediening, professioneel resultaat
    De Yakiniku, wat in het Japans gegrild vlees betekent, is een kamado grill naar traditioneel Japans model. De ovale vorm van de kamado zorgt ervoor dat de hete lucht circuleert. Doordat je zelf op een simpele manier nauwgezet de toevoer van zuurstof kunt regelen, ben jij de baas over de temperatuur in je Yakiniku. Zo grill je op hoge temperatuur het vlees en laat je het op een lage temperatuur verder garen. De Yakiniku is gemaakt van extra dik keramiek, zodat hij de hitte beter vasthoudt dan andere kamado’s. Voordeel daarvan is dat houtskoolverbruik 50 tot 70 procent lager is dan bij een open barbecue, waar zuurstof vrijspel heeft.

    Vlees, vis, pizza, brood en zelfs desserts in een handomdraai
    De Yakiniku is de ultieme kamado voor iedereen die houdt van het rokerige grillsmaakje. Met de Woodchipper zorg je er heel makkelijk voor dat het vlees en de vis - maar ook de pizza of het brood dat je bakt op de pizzasteen - een rooksmaak meekrijgt. En zelfs desserts. Denk aan gegrilde ananas, of een smeuïge brownie. En dat zonder dat het deksel open hoeft en de Yakiniku zijn warmte verliest! Ook voor een langdurige bereiding is de Yakiniku de aangewezen kamado. Voor de perfecte garing van pulled pork of sappige spare ribs stel je de Yakiniku in een handomdraai in.

    Afmetingen (lxbxh): 50x50x110 cm
    lees meer

    Specificaties