Xtorm power bank, Grijs

  Xtormpower bank

  139.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Xtorm power bank

  Xtorm 60W powerbank XB301 26.000 mAh
  Deze powerbank is deel van de succesvolle XB3 serie van het merk Xtorm. Het unieke ontwerp in combinatie met betrouwbaar materiaal en een krachtige batterij maakt dit de ideale power bank om overal mee naar toe te nemen. De power bank is gemakkelijk mee te nemen en ligt fijn in de hand. De ideale reispartner voor jou.

  Snel opladen
  De compacte Xtorm power bank is voorzien van een krachtige 60W in-/ output die wordt geleverd via USB-C Power Delivery en Quick Charge 3.0 Dit betekent dat de Quick Charge functie kan worden gebruikt op bijna alle types smartphones. De 26.000 mAh-batterij zorgt ervoor dat je je smartphone altijd op kunt laden.

  Nooit meer zonder kabel
  De powerbank is ontworpen als combinatie tussen kracht, gebruiksgemak en design. Zijn sterke batterij en rubberen afwerking zorgen voor een krachtige powerbank die fijn in de hand ligt en geen beschadigingen oploopt of oplevert wanneer deze wordt vervoerd in een tas. Bovendien kunt u dankzij de twee geïntegreerde, verwijderbare USB-C PD-kabels uw apparaten, of de Apollo zelf, opladen waar u ook bent.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie