Xenoblade Chronicles 3 (Nintendo Switch)

  Nintendo Xenoblade Chronicles 3 (Nintendo Switch)

  56.99

  Xenoblade Chronicles 3 (Nintendo Switch)

  Ontdek een uitgestrekte wereld in Xenoblade Chronicles 3, de nieuwe game in de geprezen RPG-serie van ontwikkelaar MONOLITHSOFT. In deze nieuwste game in de langlopende RPG-serie gaan spelers op een episch avontuur waarin een verhaal wordt verteld met “leven” als het centrale thema, terwijl de toekomsten van de twee voorgaande games in de Xenoblade Chronicles-hoofdreeks met elkaar worden verbonden.

  Spelers kruipen in de huid van de hoofdpersonages Noah en Mio en bevinden zich te midden van een conflict tussen de naties Keves en Agnus. Zes personages uit deze twee naties bundelen hun krachten om de waarheid achter deze strijd aan het licht te brengen, en zetten hun zinnen op Swordmarch, een land dat door een gigantisch zwaard wordt gespleten.

  De nieuwe trailer “Xenoblade Chronicles 3 verschijnt op 29 juli! (Nintendo Switch)” onthult de achtergrond van de reis in Aionios, een uitgestrekte wereld vol natuurschoon, en doet nieuwe details over het gevechtssysteem uit de doeken.

  - Vecht met tot wel zeven personages: Net als in vorige Xenoblade Chronicles-games, beginnen gevechten door in het veld direct de confrontatie aan te gaan met vijanden. Spelers kunnen het team van Noah besturen, bestaande uit zes personages, plus extra personages die ze tijdens het avontuur ontmoeten. Elk personage heeft een eigen rol in het gevecht, wat diverse strategische mogelijkheden biedt.
  - Wijzig de klassen: Noah is een zwaardvechter, gespecialiseerd in het vechten van dichtbij, en Mio is een Zephyr, iemand die de aandacht van de vijand trekt en aanvallen ontwijkt. Elk personage heeft dus een eigen klasse met eigen krachten en vaardigheden. Verderop in het avontuur kunnen spelers de klassen van personages wijzigen en hun team dus naar wens aanpassen.
  - Nieuw Interlink-systeem: Elk van de tag-team-paren (Noah en Mio, Lanz en Sena, Eunie en Taion) kan gebruikmaken van het Interlink-systeem als aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Ze smelten dan samen tot een reusachtige vorm die Ouroboros wordt genoemd. Elke Ouroboros beschikt over sterke aanvallen, en het kiezen van het juiste moment om te transformeren kan bepalend zijn voor de uitkomst van een gevecht.
  - Verken een enorme wereld: In Aionios vind je talloze plekken waar de natuur welig tiert, wat in groot contrast staat met het gruwelijke conflict dat de twee naties in zijn greep houdt. Tijdens de reis door Aionios worden bezochte locaties opgeslagen als herkenningspunten. De speler kan snel naar zulke punten reizen, waardoor het eenvoudiger is om door de enorme wereld te navigeren. Het is mogelijk om de wereld in alle vrijheid te verkennen, of ervoor te kiezen om een uitgestippeld pad te volgen naar de volgende bestemming met behulp van een navigatiefunctie. Tijdens het verkennen zullen spelers allerlei bijzondere herkenningspunten en wezens tegenkomen. En net als de gebieden variëren ook de levensvormen van gemoedelijk tot gevaarlijk. Sommige wezens, zoals de Demonic Krenolur, maken geen geheim van hun woeste aard.
  - Leer de kunst van het vechten: Als je teamgenoten klaar zijn om de strijd aan te gaan, kunnen ze krachtige vaardigheden – ook wel Arts genaamd – gebruiken om het gevecht naar hun hand te zetten. Sommige Arts kunnen een tegenstander uit balans brengen, waar andere weer meer schade toebrengen afhankelijk van waar de aanval vandaan komt of zelfs bondgenoten kunnen genezen. Door meerdere Arts aaneen te rijgen met spectaculaire Chain Attacks weten vijanden niet wat hen overkomt. Naarmate teamgenoten meer gevechtservaring opdoen, kunnen ze krachtige Master Arts en Fusion Arts leren om nog sterkere aanvallen te kunnen ontketenen.
  - Rust uit en neem missies aan bij kolonies: In Aionios kunnen spelers kliffen beklimmen, over zandhellingen struinen, tokkelen langs touwen en de zeeën bevaren. Hoewel er een hoop op het spel staat, kunnen spelers de wereld in hun eigen tempo verkennen. Zo zul je vroeg of laat ook kolonies ontdekken. Daar kun je spullen kopen, lokale bewoners ontmoeten en missies aannemen. Bij zulke kolonies en rustplaatsen kun je Noah en zijn vrienden nog beter leren kennen. Door met verzamelde materialen te koken of edelstenen te bewerken kunnen diverse vaardigheden worden verbeterd. Ook zijn kolonies de ideale plekken om even tot rust te komen voordat je je weer in de prachtige open wereld begeeft en de meest uiteenlopende vijanden moet verslaan.
  - Personageklassen: Elk personage in het team heeft een klasse die invloed heeft op de manier waarop hij of zij vecht. Om een voorbeeld te noemen: de Swordfighter leidt het gevecht als gebalanceerde offensieve kracht, maar er zijn ook klassen die gespecialiseerd zijn in het genezen of verdedigen, naast vele andere vaardigheden. Spelers kunnen tijdens een gevecht vrijuit wisselen tussen personages om te besturen, en hun klassen kunnen ook worden gewijzigd zodat ze goed aansluiten op die van hun bondgenoten. Het loont dus om veel tijd te steken in het leren kennen van meerdere klassen om het ideale team mee samen te kunnen stellen.
  - Rekruteer helden voor het team: Je gaat met een groep van zes hoofdpersonages op reis in Xenoblade Chronicles 3, maar gaandeweg zul je ook inwoners van Aionios tegenkomen die je graag willen helpen als zevende teamlid. Op het strijdtoneel kan slechts één heldenpersonage je helpen, maar je kunt vrijuit tussen helden wisselen. Bovendien hebben ze hun eigen speciale klassen, zoals Guardian Commander, Incursor en War Medic. Teamleden kunnen zelfs klassen van helden aannemen zodra ze een bondgenoot worden. Door meer helden te rekruteren, krijgen spelers dus de beschikking over een bredere selectie klassen en Arts, waardoor hun strategische arsenaal wordt uitgebreid.
  - Fuseer tot Ouroboros: Door in een gevecht te fuseren middels een proces dat Interlinking wordt genoemd, kunnen twee personages samensmelten tot een buitengewoon sterke vorm die bekendstaat als een Ouroboros. Deze oersterke Ouroboros kan nog krachtiger worden met punten die je in een gevecht kunt verdienen. Ook kunnen Ouroboros helpen bij het uitvoeren van Chain Attacks met de rest van het team.
  - Gebruik amiibo: Xenoblade Chronicles 3 is compatibel met amiibo-accessoires. Scan een compatibele amiibo om handige voorwerpen te ontvangen voor het avontuur in Aionios. Als je de Shulk-amiibo scant, zal het zwaard van een personage lijken op de Monado, het iconische wapen uit het oorspronkelijke Xenoblade Chronicles, als je de Swordfighter-klasse van Noah gebruikt.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  MerkNintendo
  EAN0045496429829
  artikelnummer16984206

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.