overzicht
Microsoft Xbox One S 1TB + PlayerUnknown’s Battlegrounds + FIFA 18, Wit
 • Uitverkocht

  Xbox OneMicrosoft Xbox One S 1TB + PlayerUnknown’s Battlegrounds + FIFA 18

  369.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Microsoft Xbox One S 1TB + PlayerUnknown’s Battlegrounds + FIFA 18

  Met PlayerUnknown’s Battlegrounds ga jij het overlevingsgevecht aan om als laatste speler overeind te blijven. Met de Xbox One S 1TB heb je altijd genoeg opslagruimte om je FIFA 18 overwinningen op te slaan.

  FIFA 18
  In FIFA 18, aangedreven door Frostbite, vervaagt de grens tussen de virtuele en echte wereld en worden de spelers, teams en sfeer tot leven gebracht die je in de emotie van "The World's Game" meeslepen. Als grootste vernieuwing in de gameplay ooit in de geschiedenis van de franchise introduceert FIFA 18 Bewegingstechnologie van echte spelers, een volledig nieuw animatiesysteem dat een nieuwe mate van reactievermogen en persoonlijkheid van de speler presenteert.

  PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG

  Land met je parachute op een gigantisch afgelegen eiland, zonder wapens of uitrusting, en improviseer om te overleven. Verken het eiland, verzamel spullen, vind wapens, gebruik voertuigen om voorraden te zoeken en bereid je voor op razendsnelle gevechten. Versla elke speler op de kaart tot je de enige bent die nog overeind staat. 

  Xbox One S 1TB
  Speel de beste Xbox One- en 360-games op deze kleinere console die zelfs 40% minder volume inneemt. De console heeft een harddisk van 1TB, 4D Ultra HD video en High Dynamic Range. Vergeet ook de verbeterde controller niet. Bij deze bundel krijg je naast de console en game ook nog 14 dagen Xbox Live Gold gratis. 

  Een kleiner formaat, maar de Xbox One S is geavanceerder dan elke andere Xbox console.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking