Xadventure Junior Fix autostoel groep 2-3 grijs, Grijs
 • -10%

  XadventureJunior Fix autostoel groep 2-3 grijs

  79.9571.95je bespaart 8.-
  Grijs
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Xadventure Junior Fix autostoel groep 2-3 grijs

  Neem je kindje lekker mee in de auto in deze X-adventure Junior Fix autostoel met isofix. De Junior Fix is een autostoel geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kilo. De hoofdsteun is verstelbaar in meerdere posities en groeit zo handig mee met de lengte van je kindje. De rugleuning van de autostoel is afneembaar waardoor er een booster zitje ontstaat voor een ouder kindje.

  De Junior Fix autostoel is een lichtgewicht veiligheidszitje, dus makkelijk van de ene auto in de andere over te zetten. De X-adventure Junior Fix autostoel is voorzien van het Isofix bevestigingssysteem voor snelle en veilige bevestiging in auto's met Isofix aansluitingen. Hiermee wordt de autostoel direct op het chassis van de auto gemonteerd waardoor deze geen kant meer op kan. De autostoel wordt naar voren gericht bevestigd. Je kindje wordt m.b.v de autogordel vastgezet.

  De autostoel heeft een zachte polyester bekleding. De bekleding van de autostoel is verwijderbaar en wasbaar waardoor je de autostoel lekker schoon en fris kan houden.

  De Junior Fix is ECE R44/04 gekeurd en voldoet daarmee aan alle wettelijke eisen zodat je zeker weet dat je een veilige autostoel aanschaft.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie