Wusthof snijmat 38 x 25 cm, Zwart

  Wusthofsnijmat 38 x 25 cm

  37.89
  met 1-2 werkdagen in huisverzending door Cookinglife

  Wusthof snijmat 38 x 25 cm

  Wusthof Snijmat Zwart 38 x 25 cm

  Wil jij jouw snijplanken makkelijk kunnen reinigen en tegelijkertijd je messen beschermen? Deze Wusthof snijmat zorgt voor gemak en hygiëne in één. De functionele snijplank is gemaakt van speciaalkunststof, genaamd thermoplastisch polyurethaan (TPU). Hierdoor is de zwarte snijmat uitermate flexibel en gemakkelijk te reinigen.

  De hoge elasticiteit werkt bijzonder prettig en de snijplank beschermt tegelijkertijd jouw messen. Dit zorgt voor behoud van de scherpte van je messen. Om de kwaliteit te behouden is de mat niet oprolbaar. Dit voorkomt lelijke strepen in de mat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren!

  Wusthof Snijmatten Reinigen

  Een goede snijplank mag in geen enkele keuken ontbreken. Het nadeel van vele snijplanken is dat je ze elke keer weer moet reinigen en er snijsporen kunnen ontstaan. Dit is een gevoelige plek voor bacteriën.

  De Wusthof snijmatten kunnen na gebruik eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. Daarbovenop komt dat de snijmatten temperatuurbestendig zijn van -20 °C tot +150 °C. Je kunt ze hierdoor makkelijk uitkoken. Hierdoor dien je simpelweg kokend water over de kunststof snijplank te gieten, waardoor de snijplank binnen 30 seconden is gesteriliseerd. Veel simpeler kan niet.  - Hoge elasticiteit; bescherming voor je messen
  - Eenvoudig te reinigen; snijmat is uitkookbaar
  - Vaatwasser bestendig, antibacterieel en temperatuurbestendigvan -20 °C tot +150 °C
  - Geur- en smaakvrij
  - Inclusief sapgoot"\n
  lees meer

  Specificaties