Wusthof officemes gourmet (10 cm), Zilverkleurig,Zwart

  Wusthofofficemes gourmet (10 cm)

  15.90
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Wusthof officemes gourmet (10 cm)

  Wusthof Officemes Gourmet 10 cm

  Ben jij opzoek naar het ideale allerhande mesje voor in de keuken? Het Officemes is ideaal om allerhande kleine snij taken uit te voeren. Deze messen worden veel geroemd door koks om hun grote veelzijdigheid. Dit officemes van Wüsthof heeft een lemmet van 10 cm en ligt stevig in de hand.

  Wusthof Gourmet

  De Wusthof Gourmet serie is een van de meest uitgebreide series. In deze serie bevinden zich onder andere koksmessen, vleesmessen, vismessen, een santokumes en de benodigde accessoires om je keukenuitrusting compleet te maken.

  De messen van het Duitse merk Wusthof zijn vervaardigd uit één stuk hoogwaardig chroom-molybdeen-vanadium staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert langdurige scherpte en is makkelijk bij te slijpen.

  Ook beschikken de messen van Wusthof Gourmet over een heft met druppelvorm. Deze vorm geeft een prettige handligging en zorgt voor een goede grip. De drie RVS klinknagels zorgen ervoor dat het heft stevig en naadloos aan het mes wordt bevestigd.  - De alleskunner voor jouw kleinere snij taken in de keuken
  - Gemaakt van 1 stuk X50CrMoV15 staal; hoogwaardig en robuust
  - Minder weerstand bij het snijden door kleine slijphoek van 14°
  - Roestbestendig en makkelijk na te scherpen
  - Drie RVS klinknagels zorgen voor een stevige bevestiging van het heft"\n
  lees meer

  Specificaties