Wusthof messenslijper Gourmet, Zwart
 • uitverkocht

  Wusthofmessenslijper Gourmet

  18.9017.50je bespaart 1.40
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Wusthof messenslijper Gourmet

  Wusthof Messenslijper Gourmet

  Hebben jouw messen niet meer de beginscherpte die ze hadden en vind je het lastig om een aanzetstaal te gebruiken? Deze Wusthof messenslijper is geschikt voor het slijpen en scherpen van messen onder een hoek van ongeveer 17 graden. Naast alle Wusthof messen is deze messenslijper ook geschikt voor andere keukenmessen met een slijphoek van 17 graden.

  De Wusthof Gourmet Messenslijper heeft twee fases, een grove carbide slijper en een fijne keramische slijper. De grove slijper gebruik je voor messen die je voor het eerst met de slijper slijpt of al enige tijd niet zijn geslepen. Fase 2 is een fijnere slijper, bedoeld voor het verfijnen van de snede. Hiermee maak je het mes weer vlijmscherp. Door de fijnheid wordt er bijna geen staal van het lemmet afgehaald. Na gebruik raden wij aan het mes schoon te vegen met een natte doek om restanten te verwijderen.

  Wusthof Messen onderhoud

  Om je snijtaken in de keuken met plezier uit te kunnen voeren, is het belangrijk je messen regelmatig te scherpen. Dit kan doormiddel van een aanzetstaal of messenslijper. Ook is een wetsteen een oplossing om je messen weer scherp te maken.   - Voor het aanzetten en scherpen van messen
  - Weinig kracht bij nodig
  - Voorzien van anti-slip bodem
  - Voorzien van keramische en carbide slijpschijf
  lees meer

  Specificaties