Wusthof Messenblok Lade (43x22x5 cm), Houtkleurig
 • -15%

  WusthofMessenblok Lade (43x22x5 cm)

  70.9059.99je bespaart 10.91
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Wusthof Messenblok Lade (43x22x5 cm)

  Wusthof Messenblok Lade 43 x 22 x 5 cm

  Leg jij je messen altijd los terug in de keukenlade? Of vind je het vervelend dat je messen zoveel ruimte op het aanrecht innemen? Met dit Wusthof messenblok voor de keukenlade ben je hier van af. Dit ruimtebesparende messenblok plaats je in de keukenlade, waarna je tot wel vijftien messen in het blok kwijt kan. Er is ruimte voor zeven grote- en acht kleinere messen.

  Messen los terugleggen in de lade zorgt niet alleen voor gevaar, maar heeft ook een negatieve invloed op de kwaliteit van de messen. Door een messenblok te gebruiken geef je de messen hun onderhoudt die ze verdienen. Het messenblok is gemaakt van hoogwaardig beukenhout en geschikt voor messen met een maximale lemmet lengte van 23 cm

  Wusthof Messenblok Lade Kopen

  Bespaar nu ruimte op je aanrechtblad en koop het Wusthof messenblok voor in jouw keukenlade. Wil je jouw messen op een andere manier opbergen en beschermen? Neem een kijkje bij onze overige messenblokken zonder messen of bekijk het gehele aanbod aan messenblokken. Ontbreken er nog messen in jouw collectie? Bekijk ons gehele Wusthof assortiment voor een complete keukenuitrusting.

  - Ruimtebesparend messenblok voor in de keukenlade
  - Behoud de kwaliteit van je messen door ze veilig op te bergen
  - Geschikt voor 8 kleine- en 7 grote messen
  - Gemaakt van hoogwaardig beukenhout
  lees meer

  Specificaties