Wusthof groentemes gourmet (6 cm), Zilverkleurig,Zwart

  Wusthofgroentemes gourmet (6 cm)

  14.90
  met 1-2 werkdagen in huisverzending door Cookinglife

  Wusthof groentemes gourmet (6 cm)

  Wusthof Groentemes Gourmet 6 cm

  Appels uitboren, komkommer in fijne plakjes snijden en paprika blokjes snijden. Deze snij taken gaan zuiver en probleemloos met het groentemes van Wusthof. Het mes met het korte lemmet van 6 cm ligt vast in de hand. Het mes heeft een gladde snijrand en is ideaal voor het decoratief snijden van groente en fruit.

  Wusthof Gourmet

  De Wusthof Gourmet serie is een van de meest uitgebreide series. In deze serie bevinden zich onder andere koksmessen, vleesmessen, vismessen, een santokumes en de benodigde accessoires om je keukenuitrusting compleet te maken.

  De messen van het Duitse merk Wusthof zijn vervaardigd uit één stuk hoogwaardig chroom-molybdeen-vanadium staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert langdurige scherpte en is makkelijk bij te slijpen.

  Ook beschikken de messen van Wusthof Gourmet over een heft met druppelvorm. Deze vorm geeft een prettige handligging en zorgt voor een goede grip. De drie RVS klinknagels zorgen ervoor dat het heft stevig en naadloos aan het mes wordt bevestigd.  - Eenvoudig kleine groenten fijnsnijden en appels uitboren
  - Gemaakt van 1 stuk X50CrMoV15 staal; hoogwaardig en robuust
  - Minder weerstand bij het snijden door kleine slijphoek van 14°
  - Roestbestendig en makkelijk na te scherpen
  - Drie RVS klinknagels zorgen voor een stevige bevestiging van het heft"\n
  lees meer

  Specificaties