Wusthof Groentemes classic Ikon (7 cm), Zilverkleurig,Zwart

  WusthofGroentemes classic Ikon (7 cm)

  68.90
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Wusthof Groentemes classic Ikon (7 cm)

  Wusthof Groentemes Classic Ikon 7 cm

  Appels uitboren, komkommer in fijne plakjes snijden en paprika blokjes snijden. Deze snij taken gaan zuiver en probleemloos met het groentemes van Wusthof. Het mes met het korte lemmet van 7 cm ligt vast in de hand. Het mes heeft een gladde snijrand en is ideaal voor het decoratief snijden van groente en fruit.

  Wusthof Classic Ikon

  De zeer populaire Wusthof Classic Ikon serie is een klassieker in een modern jasje, geschikt voor intensief gebruik. Door de speciale kropvorm kunt u optimaal gebruik maken van het lemmet. Dit geldt ook voor het nascherpen van het mes. De Classic Icon serie bestaat uit verschillende koksmessen, broodmessen, een santokumes en kleine mesjes voor het fijnere werk.

  De messen van het Duitse merk Wusthof zijn vervaardigd uit één stuk hoogwaardig chroom-molybdeen-vanadium staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert langdurige scherpte en is makkelijk bij te slijpen.

  Ook beschikken de messen van Wusthof Classic Ikon over een heft met ergonomische handligging. De drie RVS klinknagels zorgen ervoor dat het heft stevig en naadloos aan het mes wordt bevestigd. Dit maakt de messen zeer hygiënisch.  - Eenvoudig kleine groenten fijnsnijden en appels uitboren
  - Gemaakt van 1 stuk X50CrMoV15 staal; hoogwaardig en robuust
  - Minder weerstand bij het snijden door kleine slijphoek van 14°
  - Roestbestendig en makkelijk na te scherpen
  - Speciale kropvorm voor optimaal gebruik van het lemmet
  lees meer

  Specificaties