Wreck this journal: Wreck this journal - Keri Smith

  Keri SmithWreck this journal: Wreck this journal

  14.99
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Wreck this journal: Wreck this journal - Keri Smith

  Nóg meer manieren om te wrecken: extra dikke Wreck this journal.

  Je mag 'm onder de douche nemen, ermee gooien, gaten erin prikken of volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden. Maar pas op: als je eenmaal aan het wrecken bent, wil je meer… Deze herziene Wreck this journal met 32 extra pagina’s staat vol met de meest uiteenlopende en prikkelende opdrachten. Je mag alle opdrachten door elkaar heen uitvoeren op de manier zoals jij dat wilt. Het resultaat is vaak verbluffend en bovendien verslavend!

  Ook verschenen van Keri Smith: Wreck this journal - jubileumeditie, Wreck this journal everywhere, MESS en Everything is connected.

  De Canadese Keri Smith is auteur/illustrator en guerrillakunstenaar. Ze houdt van lezen, koken en houdt zich het liefst bezig met het schrijven van boeken. Sinds 2010 geeft ze parttime les aan de Emily Carr University of Art and Design in Canada. Bovendien werkt ze al jarenlang als freelance-illustrator en heeft hierdoor al voor allerlei klanten over de wereld gewerkt, waaronder Random House, The Washington Post, The New York Times en Hallmark. Daarnaast geeft ze workshops die ze baseert op haar boeken. Keri Smith is de bedenker en maker van meerdere bestsellers over creativiteit, waaronder Wreck this journal. Ze heeft als missie om het leven van alledag met een frisse blik te zien en te twijfelen aan bestaande situaties. Al haar boeken hebben een ding in gemeen: ze zijn nog niet af! En zo weet ze met haar creatieve ideeën mensen over de hele wereld aan het wrecken, knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen.

  lees meer

  Specificaties

  AuteursKeri Smith
  Genre boekenHobbyboeken
  ISBN9789000363582
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's224
  Jaar van uitgifte2018
  EAN9789000363582
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.