WOOX Zigbee smart gloeilamp E27 RGB+CCT R9077, Wit

  WOOXZigbee smart gloeilamp E27 RGB+CCT R9077

  19.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  WOOX Zigbee smart gloeilamp E27 RGB+CCT R9077

  Beheer jouw licht vanaf elke locatie
  Met deze Zigbee smart bulb bedien je je verlichting vanaf de bank met de WOOX-app. Verbind de smartbulb met de Zigbee Gateway/Hub en beheer je verlichting. Gemakkelijk te installeren en te gebruiken. In de app regel je de helderheid, het ingestelde schema of scène en de verbruikte energie. Verder is de smart bulb te bedienen met de stem via Amazon Alexa of Google Assistent.

  Spraakbesturing
  De WOOX Smart Bulb werkt rechtstreeks met Amazon Alexa en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via spraakbesturing. Geef elke Smart Bulb een naam en communiceer eenvoudig met de naam wanneer je een spraakopdracht geeft. Je kunt ook een groep voor al jouw slimme apparaten maken en ze allemaal met één opdracht bedienen.

  Zigbee gateway / hub is vereist
  De WOOX R9077 Smart Bulb moet worden aangesloten op een WOOX Zigbee-gateway zoals de R7070 om deze te kunnen gebruiken.

  Afstandsbediening
  Je kunt jouw lampen op afstand bedienen, waar je ook bent. Met geofencing-technologie kunnen jouw lampen je zelfs thuis verwelkomen of automatisch uitschakelen wanneer je jouw huis verlaat. Het draait allemaal om het vereenvoudigen van jouw leven en het geven van gemoedsrust op slimme en nuttige manieren.
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse