WOOX universele afstandsbediening, -
 • Uitverkocht

  WOOXuniversele afstandsbediening

  29.9522.95je bespaart 7.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Topdeals!

  Topdeals!

  Profiteer t/m 5 april van deze topdeal. Wees er snel bij, want op = op.

  WOOX universele afstandsbediening

  Deze universele afstandbediening R4294 van Woox bedien je zelf ook op afstand! Met je stem! Zo hoef je niet meer al die afstandsbedieningen binnen handbereik te houden. Het is verleden tijd - met de universele afstandsbediening van WOOX en verander je smartphone in de afstandsbediening.

  Alle afstandsbedieningen in je smartphone
  De WOOX R4294 is compatibel met 8000 producten van meer dan 2000 merken, waardoor je gemakkelijk en snel jouw infrarood apparatuur kan inscannen via de gratis WOOX Home app. De catalogus zal door de tijd steeds meer groeien, naarmate er meer producten op de markt verschijnen.

  Automatiseer je huis
  Deze universele afstandsbediening werkt zonder een hub te gebruiken, dus je kan hem direct in het stopcontact steken met de USB adapter, of in een USB port van de TV. Vervolgens kan je via de automatiseringsfunctie van de WOOX Home app instellen welke apparaten op welk moment aan- of uitgaan.

  Stembesturing

  Net als alle andere apparaten van WOOX werkt ook de R4294 met de stem gestuurde apparaten van Amazon Alexa en Google Assistant. Hierdoor kan je ook met je stem zappen naar een ander kanaal.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie