WOOX smart stekkerdoos, Wit

  WOOXsmart stekkerdoos

  34.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  WOOX smart stekkerdoos

  Zolang je toegang hebt tot internet, kan je jouw huishoudelijke apparaten op afstand bedienen via de Woox slimme stekkerdoos Smart Multi Plug R4028 altijd en overal. Gebruik jouw mobiele telefoon om een waterkoker op afstand aan te zetten, de lampen in de woonkamer aan te zetten, de luchtreiniger in gebruik te nemen of de boiler aan te zetten. Het is allemaal klaar met slechts een paar tikken in de intuïtieve Home-app. Deze slimme stekkerdoos heeft 3 stopcontacten en 4 usb aansluitingen.

  Werkt met spraakbediening
  De Woox Smart Multi Plug werkt rechtstreeks samen met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan jouw slimme stekkerdoos en communiceer eenvoudig wanneer je een spraakopdracht geeft. Je kunt ook een groep voor al jouw slimme apparaten maken en ze allemaal beheren. De Smart Multi Plug werkt met elke Wifi-router (2,4 GHz) zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice.

  Nooit meer piekeren
  Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelknopfunctie om gewone kleine apparaten thuis gebruiksvriendelijker te maken. Een Woox Smart Plug kan hun levensduur verlengen door ze slim te maken. Piekeren over het al dan niet uitschakelen van de verlichting of het uitschakelen van jouw apparaten tijdens het reizen is voorbij. Bekijk de status van je apparaten op elk gewenst moment via de Woox Home-app en bedien de aan/uitschakelaar om elektriciteit te besparen.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie