WOOX smart LED lamp, Wit
 • uitverkocht

  WOOXsmart LED lamp

  8.38
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  WOOX smart LED lamp

  Met deze Woox Smart LED lamp wordt je huis sfeervol verlicht en kun je de lamp aan en uitschakelen met je smartphone of tablet. Zelfs als je niet thuis bent! Bedenk eens wat dit voor voordelen geeft. Je geeft een indruk van aanwezig zijn, of je komt in een verlicht huis als je even weg bent geweest. Deze Smart lamp is zo geïnstalleerd en maakt verbinding met je Wifi via de gratis Woox Home-app. Verder kan je de helderheid aanpassen, schema’s instellen en je kan de verbruikte energie bijhouden. Voor extra gemak kan je jouw stem gebruiken om de Woox Smart lamp te besturen in combinatie met Amazon Alexa en Google Assistant.

  Met stem bedienbaar
  De Woox Smart Lamp werkt rechtstreeks samen met Amazon Alexa en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan elke Smart Spotlight en communiceer eenvoudig met hen op naam bij het maken van een spraakopdracht.

  Laat jouw lampen je thuis verwelkomen
  Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lampen branden wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs kamers op verschillende tijdstippen laten oplichten. En natuurlijk kan je de lampen 's nachts geleidelijk laten uitgaan, dus je hoeft je nooit zorgen te maken of je geen licht aan hebt staan. De Woox Smart Bulb werkt met elke WiFi-router (2,4 GHz Band) zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig is.

  Netwerk- Tuya WIFI IEEE 802/11b/g/n 2.4Ghz
  - Wireless Type: 2,4GHz, 1T1R
  - Geschikt voor Android 4.1 of hoger en iOS 8 of hoger

  Eigenschappen- 4,5 W
  - Helderheid: 350 lumen
  - Levensduur: ± 30000
  - Dimbaar via de app
  lees meer

  Specificaties

  Energieklasse

  bekijk meer

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.