WOOX R9044 OUTDOOR WI bekabelde beveiligingscamera, Zwart

  WOOXR9044 OUTDOOR WI bekabelde beveiligingscamera

  69.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  WOOX R9044 OUTDOOR WI bekabelde beveiligingscamera

  Met deze WOOX R9044 buitencamera zorg je altijd voor een veilige omgeving. De beveiligingscamera is IP65-gecertificeerd, UV-bestendig en werkt in een omgevingstemperatuur tussen de -20 ° en 55 °C. Verschillende weersomstandigheden zoals zon en regen zullen geen invloed hebben op de kwaliteit van de camera.

  Vaste verbinding
  De bekabelde beveiligingscamera wordt geleverd met een 220V voedingskabel, deze sluit je aan op de meegeleverde voedingsadapter van 5V. Via een netwerkkabel of Wi-Fi verbind je de camera met jouw netwerk.

  Tweeweg audio
  Luisteren en praten doe je door de WOOX Home -app te gebruiken, dit kan altijd en overal. De WOOX R9044 buiten camera is uitgerust met uitstekende tweerichtingscommunicatie, zodat je bijvoorbeeld de koerier kunt vragen het pakket op de veranda te laten.

  Bewegings- en geluidsdetectie
  De beveiligingscamera houdt de omgeving altijd in de gaten, de WOOX beschikt over bewegings- en geluidsdetectie die zowel overdag als ’s nachts werkt dankzij het nachtzicht. Live waarschuwingen komen binnen in je app wat het gemakkelijk maakt om indringers af te schrikken.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie