WOOX R4966 3-Pack deur- en raamsensor, Wit

  WOOXR4966 3-Pack deur- en raamsensor

  49.95
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  WOOX R4966 3-Pack deur- en raamsensor

  De Woox R4966 3-pack is een slimme WiFi deur- en raamsensor. Het apparaat is samengesteld uit de allerbeste en duurzame materialen zodat een goede werking en een lange levensduur gegarandeerd is. De R4966 is op meerdere manieren inzetbaar en werkt met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant.

  Beveiliging
  Voor de veiligheid kun je de R4966 direct bij elke deur of raam installeren. Je kunt bijvoorbeeld de hoofdbehuizing van de R4966 op jouw deur of raam zelf plaatsen en de magneet op het kozijn van jouw deur of raam plaatsen. De maximaal mogelijke ruimte voor activering van de sensor is 10 mm tussen de twee delen als de deur of het raam gesloten is. Wanneer de sensor wordt geactiveerd en jouw deur of raam opent, krijg je een direct melding via de WOOX Home app op jouw mobiele telefoon.

  Automatisering
  Je kunt de R4966-sensor gebruiken als automatiseringsinstrument in combinatie met andere WOOX-apparaten. Je kunt bijvoorbeeld de R4966 als sensor voor jouw verlichting instellen, de R4966 op jouw deurkozijn installeren en de automatiseringsscéne in de WOOX Home app instellen met een WOOX smart lamp of smart ledstrip die geïnstalleerd is in de ruimte die je automatisch wilt verlichten bij het binnengaan.
  *Andere WOOX-apparaten worden apart verkocht.

  Stroomverbruik
  De R4966 werkt op 2x AAA-batterijen die al in het pakket zitten. De R4966 heeft een extra laag stroomverbruik en de batterijen gaan ongeveer 6 maanden mee als ze 20 keer per dag worden geopend. Wanneer de batterijen bijna leeg zijn krijg je een automatische waarschuwing via jouw WOOX Home app, zodat je de batterijen op tijd kunt verwisselen en je verzekerd bent van een veilig thuis.

  Installatie
  De sensor werkt met elke Wifi-router (2,4 GHz) zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice. Je kunt de R4966 op twee verschillende manieren aan jouw deur of raam bevestigen. De eerste manier is door de 3M tape die in de verpakking zit. De tweede manier is door de 4 schroeven die in de verpakking worden meegeleverd.
  lees meer

  Specificaties

  Wifi