• uitverkocht

  WOOX beveiliging starterpakket

  129.95
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  WOOX beveiliging starterpakket

  Het Woox Smart home starter pakket bestaat uit 2x smart plug, 2 x smart LED lamp, beveiligingscamera en slimme stekkerdoos.
  Smart Plug
  Op het werk, op vakantie, waar je ook bent: bedien jouw huishoudelijke apparaten op afstand via internet via een Woox Smart Plug. Gebruik jouw mobiele telefoon om een waterkoker op afstand aan te zetten, de lampen in de woonkamer aan te zetten, de luchtreiniger in gebruik te nemen of de boiler aan te zetten. Het is allemaal klaar met slechts een paar tikken in de intuïtieve Woox Home-app.
  De Smart Plug werkt met elke Wifi-router (2,4 GHz) zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice. Gebruik de energiebesparende en milieuvriendelijke tijdschakelknopfunctie om gewone kleine apparaten thuis gebruiksvriendelijker te maken. Een Woox Smart Plug kan hun levensduur verlengen door ze slim te maken. Piekeren over het al dan niet uitschakelen van de verlichting of het uitschakelen van jouw apparaten tijdens het reizen is voorbij. Bekijk de status van je apparaten op elk gewenst moment via de Woox Home-app en bedien de aan/uitschakelaar om elektriciteit te besparen.
  Smart LED lamp
  Met deze Woox Smart LED lamp RGBW R4553 wordt je huis sfeervol verlicht en kun je de lamp aan en uitschakelen met je smartphone of tablet. Zelfs als je niet thuis bent! Bedenk eens wat dit voor voordelen geeft. Je geeft een indruk van aanwezig zijn, of je komt in een verlicht huis als je even weg bent geweest. Deze Smart lamp is zo geïnstalleerd en maakt verbinding met je Wifi via de gratis Woox Home-app. Verder kan je de helderheid aanpassen, schema’s instellen en je kan de verbruikte energie bijhouden. Voor extra gemak kan je jouw stem gebruiken om de Woox Smart Bulb te besturen in combinatie met Amazon Alexa en Google Assistant.

  Met stem bedienbaar
  De Woox Smart Bulb werkt rechtstreeks samen met Amazon Alexa en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan elke Smart Bulb en communiceer eenvoudig met hen op naam bij het maken van een spraakopdracht.

  Laat jouw lampen je thuis verwelkomen

  Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lampen branden wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs kamers op verschillende tijdstippen laten oplichten. En natuurlijk kan je de lampen 's nachts geleidelijk laten uitgaan, dus je hoeft je nooit zorgen te maken of je geen licht aan hebt staan. De Woox Smart Bulb werkt met elke WiFi-router (2,4 GHz Band) zonder dat een aparte hub of betaalde abonnementsservice nodig is.

  Netwerk
  Tuya WIFI IEEE 802/11b/g/n 2.4Ghz
  - Wireless Type: 2,4GHz, 1T1R
  - Geschikt voor Android 4.1 of hoger en iOS 8 of hoger

  Eigenschappen
  -
  8 W- Helderheid: 650 lumen
  - Levensduur: ± 30000
  - Dimbaar via de app

  Beveiligingscamera

  Voel je veilig met deze binnen camera R4024 van Woox. Deze camera heb je zicht over alles wanneer je niet thuis bent. Verbind eenvoudig de camera met de gratis Woox home app en via deze  app heb je toegang tot je camera, waar je ook bent, op je werk, vakantie voorwaarde is uiteraard dat je toegang tot het internet hebt. Opslag van de beelden kan in NVR Private Cloud Storage: En met de prive cloud hoef je geen zorgen te maken als de camera beschadigd raakt of wordt gestolen. De beelden kunnen rechtstreeks op een prive cloud weggezet worden. Of op een SD card zelf als de verbinding met het netwerk is verbroken. (ongeveer 1 GB voor elk uur)

  Weergave en opname in Full HD, de danzij de opname met 25 frames per seconde heb je soepele strakke beelden zonder onderbrekingen. En met een HD kwaliteit van 720P 1 miljoen pixel HD afbeelding kwaliteit heb je perfect beeld.en met de breedhoeklens dek een groot gebied af.
  Wanneer er een object in het detectiegebied beweegt, zal de APP alarm slaan en kan de beelden meteen vastleggen voor je. Verder kun je dankzij de ingebouwde speaker en microfoon communiceren met de persoon die zich in het cameragebied bevindt. En s-nacht heb je wel tot 10 meter zicht dankzij het infrarood vullicht. Bijzonder prettig is de IR-Cut-Functie, waardoor de camera automatisch naar infrarood of wanneer er genoeg licht is, het weer uit schakelt.

  Kenmerken:
  - Wifi
  - breedhoek camerabeeld om een groter gebied vast te leggen 
  - Beelden in hoge 1920x1080 Full HD - Nachtzicht
  - Videoclips en foto's opslaan op uw persoonlijke cloudopslag of op de SD kaart 
  - Autodetectie
  - Bewegingsdetectie
  - Bereik Nachtzicht (IR) 10 meter
  - 25 Fps
  - Verbinding (wlan) 802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4)
  - Werkt met mydlink Smart Home apparaten, Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT 
  - Camerabeelden op afstand vanaf elke plek ter wereld bekijken op uw smartphone of tablet
  Stekkerdoos
  Zolang je toegang hebt tot internet, kan je jouw huishoudelijke apparaten op afstand bedienen via de Woox slimme stekkerdoos Smart Multi Plug R4028 altijd en overal. Gebruik jouw mobiele telefoon om een waterkoker op afstand aan te zetten, de lampen in de woonkamer aan te zetten, de luchtreiniger in gebruik te nemen of de boiler aan te zetten. Het is allemaal klaar met slechts een paar tikken in de intuïtieve Home-app. Deze slimme stekkerdoos heeft 3 stopcontacten en 4 usb aansluitingen.

  Werkt met spraakbediening
  De Woox apparatenwerken rechtstreeks samen met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan jouw slimme stekkerdoos en communiceer eenvoudig wanneer je een spraakopdracht geeft. Je kunt ook een groep voor al jouw slimme apparaten maken en ze allemaal beheren. De Smart Multi Plug werkt met elke Wifi-router (2,4 GHz) zonder een aparte hub of betaalde abonnementsservice.
  lees meer

  Specificaties

  KleurWit
  MerkWOOX
  Smart
  Introductie jaar2017
  Introductie maandJuni
  Termijn software update garantie60 maanden na introductiedatum
  EAN7432228358312
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.