overzicht
Woood ladekast Dennis, Steel grey

  Wooodladekast Dennis

  119.-
  ladekast
  vandaag besteld, morgen in huis

  Woood ladekast Dennis

  Met deze ladekast Dennis van Woood zijn rondslingerende spullen verledentijd. De ladekast is voorzien van vier lades met houten greep. Ideaal voor de (kinder) slaapkamer, maar zeker ook goed te plaatsen in de woonkamer. De kast is gemaakt van massief grenen met een geborstelde afwerking in de kleur betongrijs.

  Door het geborstelde hout worden de nerven en noesten geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn de kenmerken van het doorleefde hout. Hierdoor is ieder exemplaar uniek!

  Kenmerken
  - Zelfbouw pakket met eenvoudige montage instructie
  - Elke ladekast is uniek door de geborstelde afwerking

  Afmeting
  85x45x39 (hxbxd)  De levering
  Uiteraard brengen wij deze kast van Woood naar de kamer waar jij hem straks wilt hebben. Je hoeft deze kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is. 

  Op de ladekast Dennis van Woood geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand