kinderkamer
Woood bureau Robin, Wit

  Wooodbureau Robin

  199.-
  Bureau
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Woood bureau Robin

  Het stoere bureau Robin van Woood is een ideale plek om je huiswerk aan te maken, tekenen, knutselen, voor het gebruik van je computer of laptop. Kortom onmisbaar in de kinder- en tienerkamer. Het bureau in de kleur wit is gemaakt van massief grenen en heeft een geborstelde afwerking. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Hierdoor is ieder exemplaar uniek.
  Het ladeblok heeft 2 lades die voldoende opbergruimte bieden voor al je spullen.

  Kenmerken
  - Zelfbouw pakket met eenvoudige montage instructie
  - Te combineren met de andere meubelen uit de Robin serie.

  Afmeting
  74x141x59 cm (hxbxd)

  De levering
  Uiteraard brengen wij dit bureau van Woood naar de kamer waar jij hem straks wilt hebben. Je hoeft deze kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is.

  Op het Robin bureau van Woood geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel
  lees meer

  Specificaties