Muurstickers

Fleur de wand op met wandstickers

Gemakkelijk de muur decoreren? Dat doe je natuurlijk met wandstickers! Of je nu prachtige muurstickers in de slaapkamer, keuken of woonkamer wilt plakken, wij helpen je graag verder. Bij ons kun je namelijk de leukste muurstickers bestellen! Wat zijn de voordelen van deze stickers, waar let je op wanneer je muurstickers kopen wilt en welke staan het mooist in de kinderkamer?

De voordelen van een muursticker

Je hoeft niet je accuboor van zolder te halen, nieuwe spijkers te kopen of je pas geverfde muur te beschadigen. Een muursticker is gemakkelijk aan te brengen op de muur en je kunt het er ook weer afhalen zonder je muur te beschadigen. Bovendien heb je ontzettend veel keus wanneer je voor muurstickers gaat. Doordat ze je muur intact laten, voel je je bovendien vrij om ze te plakken waar je maar wilt.

Muurstickers kopen – waar let je op

Een belangrijk punt waar je op wilt letten wanneer je stickers voor de wand koopt, is het formaat. Vooral wanneer je stickers online bestelt, kun je verrast worden door de maat wanneer de stickers aankomen. Bekijk daarom de afmetingen van de stickers in de specificaties en stel je voor hoe dit eruit gaat zien op de muur. Het zou natuurlijk zonde zijn als je stickers koopt die aan de kleine kant zijn. Hierdoor kunnen ze er een beetje verloren uitzien in de kamer. Aan de andere kant moeten ze ook niet zo groot zijn dat er eigenlijk geen plek voor is op de wand.

Welke muurstickers voor de kinderkamer kiezen?

Wil je muurstickers in de babykamer of kinderkamer opplakken? Dat is een geweldig idee. Deze stickers op de wand voegen vrolijkheid en karakter toe aan de ruimte en zullen zeker een lach op het gezicht van je kindje brengen. Welke stickers staan nu goed in de kinderkamer? Dat is gedeeltelijk afhankelijk van de stijl van de kinderkamer. Vaak gaat het om muurstickers met dieren of stickers van hun favoriete kinderboekjes en tv-programma’s, zoals bijvoorbeeld Nijntje stickers. Daarnaast kunnen autostickers natuurlijk leuk staan in een kinderkamer met autothema, en muurstickers met dieren staan juist weer prachtig in een kinderkamer met een botanisch thema. Als je kindje al kan praten, weet hij of zij waarschijnlijk heel goed wat hij/zij leuk vindt. Is je zoon of dochter gek op puppies? Dan zijn puppy stickers de allerbeste keuze! Houd je kind van beren, leeuwen of hertjes? Dan kies je het beste een stickerpakket met deze dieren in de hoofdrol.

Waar plak je de muurstickers?

Heb je een pakket met muurstickers gekocht voor de kinderkamer, bijvoorbeeld met bosdieren? Dan kun je je afvragen waar je al die stickers moet opplakken. Je kunt ze allemaal dicht bij elkaar plakken, alsof de dieren een groepsfoto hebben laten maken, maar je kunt ze ook door de kamer verspreiden, zodat je kindje in iedere hoek van de kamer vergezeld wordt door een van zijn/ haar dierenvriendjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.