Kunstplanten

Ze zijn nep maar niet van echt te onderscheiden! de kunstplanten van HKliving, Mica en Rivièra Maison. Nooit meer water geven en toch een groene woonkamer of veranda. Met deze kunstbloemen en takken geef je een natuurlijke touch aan je huis. De takken zijn leuk met elkaar te combineren maar staan ook los van elkaar mooi in een grote vaas.

31 resultaten
aanbevolen

31 resultaten

Kunstplanten

Weinig tijd maar toch graag planten in huis? Dan kies je toch voor de kunstplant. Tegenwoordig haast niet van echt te onderscheiden. En qua onderhoud vergt het bijna geen tijd.

Een groene woonkamer

Nooit meer planten water geven, met een gerust hart op vakantie en je niet druk hoeven maken of de plantjes het wel overleven, dat zijn maar een paar zaken die er toe bijdragen dat het nemen van kunstplanten eigenlijk best wel interessant kan zijn. We hebben kunstplanten en takken van HKliving en van Mica. Leuk is dat je gewoon de seizoenen kan volgen, want in het voorjaar kan je kiezen om een paar losse kunst wilgentakken in een vaas te zetten en in de zomer bijvoorbeeld een mooie kunst stamroos die niet van echt is te onderscheiden. Zo hebben we ook volop groene kunstplanten, wat dacht je van een mooie kunstpalm of een kunstvaren die je ergens in een hoek mooi tot zijn recht kan laten komen. Af en toe volstaat het onderhoud door de kunstplanten stof vrij te maken maar dat is dan ook het enige. Dus wat let je.

Snel in huis

Heb je jouw favoriete kunstplanten kunnen vinden en wil je bestellen, dan gaat dat heel eenvoudig, geef jouw keus door en bestel. in de meeste gevallen is het artikel gelijk leverbaar en kan je de volgende dag al genieten van je bestelling. Bevalt het gekozen artikel onverwacht toch niet? Binnen de zichttermijn kan je deze gewoon omruilen. Zo makkelijk is dat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.