HEMA huisparfum

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Een heerlijk aroma met de geurstokjes van HEMA

Het is heerlijk wonen in je eigen knusse huis. Volledig ingericht naar je wensen, de ideale plaats om 's avonds even aan de drukte van alledag te ontsnappen, en je op te laden voor een nieuwe dag vol actie. Een opgeruimd huis is een opgeruimde geest, zeggen ze wel eens. Maar minstens zo belangrijk is dat het er lekker ruikt. Kies dan ook voor het HEMA interieurparfum voor instant frisheid. Bekijk je snel ons ruime aanbod?

Verschillende geuren van het interieurparfum van HEMA

Het HEMA interieurparfum geeft je iedere dag weer een warm welkom. Het interieurparfum is in verschillende geuren verkrijgbaar. Denk aan HEMA geurstokjes met linnen geur. HEMA geurstokjes met linnen laten je woning ruiken naar mimosa en viooltjes. Daarnaast zijn er geurstokjes van HEMA die Dawn genoemd worden. De geurstokjes van HEMA Dawn ruiken naar jasmijn en het lelietje-van-dalen. Naast de geurstokjes Spice kies je ook nog voor de HEMA geurstokjes Blossom. De HEMA geurstokjes Blossom ruiken naar jasmijn. Is de vloeistof van je flesje met geurstokjes op? Navulling voor geurstokjes van HEMA is ook beschikbaar. Dankzij de navulling voor geurstokjes van HEMA hoef je niet steeds een compleet nieuwe set te kopen.

Geurstokjes van HEMA kopen bij wehkamp

Wil je een vleug frisheid door je woning jagen? Dan koop je je HEMA geurkaarsjes bij wehkamp. De geuren zijn verpakt in mooie flesjes die niet opvallen tussen je mooiste accessoires. Bekijk het ruime aanbod van diverse geuren nauwkeurig en kies de geur waar jij blij van wordt. Heb jij gevonden wat je zocht? Wacht dan niet langer, plaats direct je bestelling en je hebt deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.