HEMA fotolijsten

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

De mooiste herinneringen bewaar je in HEMA fotolijsten

Ken jij van die momenten in je leven die zo ingelijst kunnen worden? Wat houdt je tegen! De mooiste woonaccessoires zijn toch altijd de mooiste herinneringen om met een glimlach en misschien een traan aan terug te denken. Geef ze dan ook een ereplekje aan de wand of op een kast met een mooie fotolijst van HEMA. Bekijk meteen ons ruime aanbod en kies een model om in te lijsten.

Verschillende soorten en maten HEMA fotolijsten

Waarom je foto's opbergen als je ze ook inlijsten kunt? Foto's kun je in verschillende formaten uitvergroten. Sommige foto's zijn zo mooi dat je er niet genoeg van kunt krijgen. Heb jij zo'n mooie grote foto, kies dan voor een HEMA fotolijst in 50x70 formaat. Dat zijn de mooiste grote fotolijsten van HEMA. Een slagje kleiner? Dan kom je uit bij de HEMA fotolijst 30x40. Een fotolijst van hout van HEMA is het meest bekende model. Het voordeel van een fotolijst van hout van HEMA is dat het bij ieder interieur past. Zo kies je voor een stoere inrichting voor een metalen fotolijst van HEMA en past de zwevende fotolijst van HEMA weer heel goed bij een moderne look. Geef je portretfoto's een extra dimensie door te kiezen voor een fotolijst met passepartout van HEMA.

Een fotolijst van hout van HEMA kopen bij wehkamp

Ben je op zoek naar een metalen fotolijst van HEMA of is een fotolijst met passepartout van HEMA meer jouw ding? Natuurlijk heb je nog veel meer keuze dan alleen deze twee modellen. Bekijk dan ook snel ons uitgebreide aanbod. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.