Zilveren dienbladen

We kunnen helaas geen artikelen vinden. Herstel de filters en we proberen het graag nog eens.

Verfraai je interieur met een decoratie dienblad van zilver

Wil je je huis graag gezellig inrichten? Gebruik dan een zilver dienblad! Een zilveren dienblad past in veel interieurstijlen en is een item waar je qua decoratie heerlijk mee varieert.

Dienbladen in verschillende vormen en maten

De dienbladen van zilver verschillen van vorm en maat. Bovendien hebben alle dienbladen kleine details die de plateaus nog net wat specialer maken. Bijvoorbeeld een woord dat op het dienblad staat of het gebruik van verschillende materialen.

Style je lege eettafel met een groot zilver dienblad

Met een groot zilver dienblad heb je meteen een oplossing als je de eettafel wat kaal vindt ogen. Zo'n decoratie dienblad van zilver is vaak groot genoeg om een aantal tijdschriften, een fotoboek of een luxe koffietafelboek op te leggen. Meestal is er dan zelfs nog ruimte over voor kaarsen, kandelaars of een fotolijst.

Een zilveren dienblad rechthoekig als sieradenplankje of als kaarsenplateau

Gebruik een zilveren dienblad rechthoekig als sieradenplankje of als plateau voor je kaarsen. Een decoratie dienblad van zilver in een rechthoekige vorm is dankzij de vorm ideaal om op een lage kast of op de vensterbank te zetten.

Een zilveren dienblad ovaal voor je vensterbank of een rond dienblad van zilver op tafel

Net als een rechthoekig dienblad is een zilveren dienblad ovaal leuk om op een vensterbank of lage kast te zetten. Een rond dienblad van zilver heeft daarentegen juist weer een goede vorm om in het midden of uiteinde van een grote tafel te zetten. Zet er een mooie vaas bij het ziet er meteen gestyled uit!

Shop je nieuwe zilveren dienblad bij wehkamp

Casa Vivante, House Doctor, Riviera Maison; het zijn allemaal merken met een zilver dienblad in het assortiment. Plaats vandaag je bestelling en krijg morgen je nieuwe aanwinst al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.