Zuiver verlichting

Zuiver verlichting is een musthave voor ieder interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bekende Zuiver Tripod lamp? Maar de collectie blijft vernieuwen en inmiddels is er zoveel meer keuze aan eigen ...

60 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zuiver verlichting

Het Nederlandse designmerk Zuiver bewijst zich keer op keer met deze prachtige sfeermakers voor in je huis. Het assortiment aan Zuiver verlichting bestaat uit echte eye-catcher lampen voor in je woning. Zuiver verlichting is te herkennen aan haar strakke en eenvoudige designs met een eigenzinnige twist. Een goed voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld de Tripod vloerlamp, de Flex tafellamp, of de Let it be vloerlamp. Tevens weten ze bij Zuiver perfect hoe de juiste materialen met elkaar te combineren zijn. Leer met metaal, hout met textiel en ga zo maar door. Zuiver verlichting is gemaakt met oog voor detail en in een perfecte afstemming.

Zuiver vloerlampen

De Zuiver vloerlampen zijn bekend bij iedereen. De Tripod en Metal Bow heb je vast wel eens gezien. De Zuiver Tripod komt in vier verschillende uitvoeringen, houten poten met katoenen kap of metalen poten met katoenen kap. Dus of je nou een klassiek of modern interieur hebt, de Tripod past overal! Een andere topper uit de collectie van Zuiver verlichting is de Metal Bow, perfect voor verlichting van je zithoek. De voet kun je kwijt in een hoekje maar je hebt profijt van warm licht boven je zithoek of eettafel zonder dat je hoeft te boren in je plafond.

Toch op zoek naar een andere lamp? Bijvoorbeeld een mooie hanglamp boven de eettafel of een tafellamp voor sfeerlicht. Nieuw in de collectie van Zuiver verlichting is de stoere G.T.A. hanglamp, perfect boven een stoere eettafel en geeft je eetkamer een industriële sfeer. Geef je dressoir, wandplank of tv-meubel extra kleur met een mooie tafellamp, bijvoorbeeld de Bolch of de Tripod tafellamp. Niet helemaal gevonden wat je zocht? De Zuiver collectie wordt voortdurend vernieuwd dus houd ze in de gaten!