Zuiver kasten

Met een kast van Zuiver komen je waardevolle bezittingen pas echt tot hun recht. Of ligt je rommel mooi achter een stijlvol deurtje! Een Zuiver kast geeft je woonkamer een eigentijdse uitstraling, of ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Zuiver kasten

Om je mooiste bezittingen ten toon te stellen of om juist je rommel achter een deurtje te stoppen. Met de kasten van Zuiver kan dat allebei. Breng bijvoorbeeld eenheid in je woonkamer met de High on Wood serie. Bestaande uit verschillende dressoirs en een boekenkast. Leuk om je tv op te zetten of kale muur op te fleuren. Met een Zuiver kast geef je je interieur gegarandeerd een eigentijdse uitstraling.

Trend: Open kasten

Vroeger zag je dat mensen het liefst alles wegstoppen achter een deurtje. Zoveel mogelijk ‘rommel’ en prullaria uit het zicht. In elke woonkamer stond wel een grote wandkast met dichte deuren. Tegenwoordig mag alles gezien worden. Hier speelt Zuiver mooi op in met de Build Shelf serie. Herkenbaar aan haar unieke frame. Dit geeft een speels effect en door de witte kleur springen de items die je op de planken zet er echt uit!

Kasten online bestellen

Het online bestellen van een kast heeft vele voordelen. Je hoeft bijvoorbeeld niet met zware pakketten te sjouwen en je hoeft niet bang te zijn of ze net wel of net niet in je auto passen. Bij wehkamp komen we je nieuwe kast brengen waar en wanneer jij maar wilt en indien gewenst; vandaag besteld is morgen al in huis!