Zuiver decoratie

Met Zuiver accessoires voeg je gemakkelijk een vleugje Zuiver toe aan ieder interieur. Geef je Zuiver meubelen een laatste finishing touch met bijpassende sierkussens of kom nooit meer te laat met een ...

41 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Zuiver decoratie

Voeg subtiel design toe aan je interieur met Zuiver decoratie items. Van robuuste vazen en schalen tot heerlijke plaids. Met een paar eigentijdse items geef je je interieur eenvoudig een mini make-over. Je huis voelt weer als nieuw!

Zuiver sierkussens

De Zuiver sierkussen collectie is een blijvertje, bekend om hun functioneel design en ze passen in elk interieur. De kussens zijn allemaal vervaardigd uit zachte materialen dus heerlijk om tegenaan te zitten. Neutraal kleurgebruik en eigentijdse prints maken de sierkussens eenvoudig met elkaar te combineren en geven je zithoek een moderne look. Combineer dit ook nog met een lekker plaid en je komt nooit meer van je bank af!

Zuiver wandklokken

Je bent ze vast wel eens tegengekomen in de woonmagazines of op het internet de Zuiver Tiktak time klok. Een echte eye-catcher voor aan je muur. Niet alleen bij de Tiktak maar ook bij de overige collectie klokken laat Zuiver weer prachtige combinaties van materialen zien. Beton, metaal, marmer of karton, alles is mogelijk en je ziet, het wordt een waar pronkstuk aan je muur.

Zuiver accessoires

Naast sierkussens en wandklokken kun je ook bij Zuiver terecht voor andere woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een kapstok of prachtige spiegels. Allemaal functioneel ontworpen en vandaag besteld is morgen al in huis!