Woood

Woood collectie

Het concept van Woood is eenvoudig en helder tegelijk. Alle Woood meubelen worden in hoofdzaak vervaardigd van pure materialen zoals FSC grenen en eiken. De ontwerpen hebben een heel eigen signatuur, ...

252 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood totale collectie

Al meer dan 35 jaar zorgt Woood voor een warme, stoere en gezellige sfeer in verschillende huizen en kantoren. In 1982 werd dit Oer-Hollandse bedrijf opgericht in het rustieke Zwaagdijk-Oost. Aart de Smit en Fred Johnsen begonnen in een kleine boerderij met het produceren van tafeltjes en boekenrekken. Zo ontstond het maken van kwaliteit hout voor de Woood totale collectie. De naam zegt het dus al, Woood staat voor hoogwaardige producten die gemaakt worden van massief hout. Vaak wordt gebruik gemaakt van FSC grenen en eikenhout.

Kies jouw woonstijl

De totale collectie van Woood heeft een kenmerkende stijl. Dit vind je terug in de stoere, unieke uitstraling en de neutrale kleuren. De strakke lijnen en eenvoudige vormen zorgen ervoor dat het huis een moderne uitstraling krijgt met de meubels van Woood. Door de stoere meubels te combineren met rustige kleuren van accessoires en stoffen creëer je jouw eigen sfeer. Zo kun je dus kiezen voor de industriële of juist moderne stijl.

Meubels & woonaccessoires

Wat voor soort meubelen of woonaccessoires je ook zoekt, wij hebben alles van Woood. Voor de slaapkamer, kinderkamer, woonkamer en eetkamer biedt de totale collectie van Woood voldoende keuze aan meubelen en woonaccessoires. Bijna alle meubelen worden in pakketten geleverd, die makkelijk thuis in elkaar te zetten zijn. Dit zorgt ervoor dat deze stoere meubels van hoogwaardig design betaalbaar blijven en geweldig kunnen staan in jouw interieur.

Gratis verzending vanaf 20.-

Heb je mooie meubels of mooie woonaccessoires gevonden? Bestel alles van de totale collectie van Wood eenvoudig bij ons. Selecteer eenvoudig in het filter om van de Woood totale collectie naar specifieke meubelen te gaan zoals kasten en bedden. Bij een bestelling boven de 20.- betaal je geen verzendkosten. Wil je graag proberen of het mooi in jouw interieur staat? Geen enkel probleem. Je krijgt van ons 14 dagen de tijd om dit te beoordelen. Mocht het product toch niet naar wensen zijn, dan kun je alle producten van de Woood totale collectie gratis retourneren.