Woood tafels

Op zoek naar een stoere, robuuste houten tafel? Dan ben je bij Woood aan het juiste adres. Of het nu gaat om een eettafel of salontafel Woood heeft variant die past in elk interieur. De designs van Wo ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood tafels

Woood tafels. In elk huis staat dit meubelstuk op een prominent plekje. Het is het meubelstuk waar aan geleefd wordt, goede en slechte verhalen aan worden verteld, gewerkt wordt, gegeten wordt, gedronken wordt, stil genoten wordt en hard gelachen. Wehkamp begrijpt dat dit een van de belangrijkste meubelstukken in jouw huis is en dat het naast praktisch ook mooi dient te zijn.

Tafeltje dekje

De eettafel is een van de centrale plekken in het huis. Belangrijk is dus om te bepalen wat jouw wensen zijn. Wehkamp biedt verschillende eettafels, bijzettafels en salontafels van Woood. Door te vinden welke tafel het beste bij jou past, kun je eenvoudig selecteren op afmetingen, materiaal en kleur. Een tafel is een gebruiksvoorwerp en zal daardoor wat meer te lijden hebben dan andere meubels. Woood heeft hier rekening mee gehouden. Verschillende tafels hebben een rook behandeling ondergaan. Deze behandeling zorgt ervoor dat eikenhouten tafels een mooie kleur krijgen. In eikenhout zit namelijk tannine, ook wel looizuur genoemd. Als de tannine in aanraking komt met verschillende stoffen zorgt dit voor een mooie kleur van het hout. Een ander groot voordeel van deze behandeling is dat het hout slijtvast en water- en hittebestendig wordt.

Verschillende materialen

Wil je liever een onbehandelde, massieve eikenhouten tafel? Ook die vind je in de collectie van Woood. Om het natuurlijke karakter van het hout te behouden, wordt geadviseerd om het hout te behandelen met (kleur-)olie voor eikenhouten meubelen, waardoor het meubel beschermd is tegen vlekken en kringen. Om bepaalde tafels goed te behandelen, heeft Woood speciale meubelolie. Met deze meubelolie die speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van eikenhouten meubels bescherm je het hout tegen vuil en vlekken. Hierdoor behouden de Woood tafels en meubels het natuurlijke karakter van het onbehandeld eikenhout. De meubelolie van Woood wordt aangeboden in drie verschillende kleuren namelijk grijs, wit en blank.

Bijzettafels en salontafels

Naast tafels biedt wehkamp ook Woood bijzettafels en salontafels. Deze voornamelijk kleinere tafels zijn erg praktisch in het gebruik. Maar Woood gaat niet alleen voor praktisch. Praktisch is top, maar mooi en passend in jouw interieur is net zo belangrijk. Vandaar dat er verschillende bijzettafels en salontafels zijn van Woood, elk met een eigen uniek design.

Doe de tafel eer aan

Heb je een tafel gevonden waar je jezelf al aan ziet werken, eten met vrienden of familie, genieten, relaxen en wat nog niet meer? Bestel jouw Woood tafel bij ons. Vanaf 20.- bezorgen wij jouw producten bij jou thuis. Wij geven jou 14 dagen bedenktijd, anders bieden wij jou gratis retour. Keuze gemaakt en helemaal tevreden? Doe de tafel eer aan! Dus lekker eten en drinken en vooral genieten.