Woood kasten

Bij Woood wordt voornamelijk gewerkt met massief grenen en eiken hout. Dit hout is bijna allemaal FSC gecertificeerd. Dit is ook bij Connect kastenserie het geval. De Woood kasten is te herkennen aan ...

49 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood kasten

Ben je op zoek naar een kast voor praktisch gebruik, omdat je meer opbergruimte wil? Of ben je op zoek naar een kast om als eye catcher te dienen in jouw interieur? Wij bieden jouw beide. De Woood kasten kunnen in verschillende ruimtes en voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wat ze allemaal overeen hebben, is dat ze een toevoeging zullen zijn aan jouw interieur.

Collectie aan Woood kasten

De Woood kasten zijn ontworpen naar een eigenhandige stijl. Daardoor hebben de kasten een stoere, robuuste en vooral tijdloze uitstraling. Naast de tijdloze uitstraling hebben ze nog een belangrijker doel, namelijk voldoende opbergruimte. Zo heb je de keuze uit legplanken, verschillende lades en kledingroedes. De Woood kasten bestaan voornamelijk uit massief grenen en eikenhout. Het design en het massief hout maken ze helemaal van deze tijd.

Kies jouw woonstijl

Door het gebruik van mooie materialen, passen de Woood kasten in veel verschillende woonstijlen zoals industrieel, botanisch, bohemian, scandinavisch of een romantisch stijl. Om je kast helemaal in jouw interieur te laten passen, stijl je hem af met de unieke woonaccessoires van Woood. Deze woonaccessoires zijn in hetzelfde tijdloze design, wat zorgt voor een mooie en stijlvolle ruimte.

Op zoek naar jou ideale Woood kast?

Vind jouw ideale kast eenvoudig door te zoeken op kleur, materiaal en prijs door de filters te gebruiken. De kasten worden geleverd in bouwpakketten met een handleiding, waardoor jij snel de kast opgebouwd hebt. Woood kasten staan voor kwaliteit, vandaar dat op alle kasten een garantie van drie jaar geboden wordt. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden.