Woood bedden

De bedden van Woood, je kent ze vast. De robuuste en eigentijdse collectie past prima in de kinder- of tienerkamer maar is eigenlijk voor alle leeftijden geschikt. Bijna alle Woood bedden is uit te be ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Woood bedden

De slaapkamer is een plek waar je veel tijd in doorbrengt. Daarom is het ook van belang dat deze plek helemaal naar jouw wensen is. Om een goede nachtrust te hebben, wordt geadviseerd om een zo rustig mogelijke slaapkamer te hebben. Dus netjes opgeruimd en in rustige tinten. Woood bedden zijn er in verschillende soorten en maten en voor verschillende leeftijden. Een ding wat deze bedden met elkaar gemeen hebben, is het tijdloze, stoere, luxe en rustige design wat helemaal zou passen in jouw stijl.

Kinderbedden

Bij ons vind je verschillende kinderbedden van Woood. Wat de Woood bedden zo bijzonder maakt, is het extraatje. Het is een bed, maar een bed dient niet een doel. Los van het feit dat je erin moet slapen, relaxen, lezen en een hele boel andere redenen moet het ook leuk staan. Het moet namelijk passen in jouw stijl. Woood bedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen die allemaal gemaakt zijn van hout van hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je de keuze maken uit een stapelbed, een ledikant of een bedbank.

Nachtkastjes en bedlades

Heb je de keuze gemaakt voor een mooi bed voor in de slaapkamer? Stijl het helemaal af met een bijpassend nachtkastje van de Woood bedden collectie. Maak de keuze of je het nachtkastje in bijpassende kleur bestelt of dat je juist voor het contrast kiest. Voor de drukke en volle kinderkamers heeft Woood ook een oplossing, namelijk de bedlades. In ons assortiment vind je bedlades in verschillende formaten. Hierdoor creëer je nog meer opbergruimte. Kinderkamers kunnen vaak een speelparadijs zijn. Door de verschillende bedlades van Woood bedden zorg je voor ruimte doordat je alles netjes op kan bergen.

Gratis verzending vanaf 20.-

Om de juiste keuze te maken kun je eenvoudig selecteren op type, kleur of op prijs. Hierdoor krijg je een gerichte selectie van de verschillende Woood bedden naar jouw keuze. Vanaf 20.- bezorgen wij jouw Woood bed naar keuze gratis bij jou thuis. Neem rustig de tijd te beslissen of het jouw bed naar keuze is. Bij ons krijg je namelijk 14 dagen bedenktijd.