woonaccessoires

Schapenvachten

Helemaal van nu, de schapenvacht, je ziet ze overal! Lekker warm zitten als je een schapenvacht over je stoel heen legt of gewoon ter decoratie over de bank. Geen enkel exemplaar is identiek en het ge ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Schapenvachten

Schapenvachten zijn heerlijk voor op een bank, bed of als vloerkleed. Ook leuk, op een bijzettafeltje als decoratie! Maak van iedere zithoek een knusse plek waar jij je in thuis voelt. De schapenvachten zijn zacht en warm om op te zitten en passen in ieder interieur door de diversiteit aan kleuren in de collectie. Of je nu op zoek bent naar een echte of een imitatie schapenvacht je vindt het in ons assortiment.

Materiaal

De schapenvachten zijn gemaakt van de wol van schapen uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en IJsland. Er zijn vachten met korte haren, lange haren en krullen in natuurlijke en geverfde kleuren. Door het gebruik van verschillende schapenrassen is ieder exemplaar uniek.

Onderhoud van jouw schapenvacht

Niet alle schapenvachten zijn wasbaar. Voor een langere levensduur kun je de vacht het beste af en toe buiten hangen en uitkloppen met een mattenklopper. Als de vacht een beetje gaat vervilten, kun je om hem mooi te houden uitkammen met een borstel zonder bolletjes aan het uiteinde.

Bestellen

Bestel online een schapenvacht van jouw keuze en laat hem bezorgen waar en wanneer jou het beste uit komt. Betaal je liever achteraf dan is dat geen probleem, ook vooraf en gespreid betalen is mogelijk.