FEST Amsterdam

FEST Amsterdam is een merk met moderne maar tijdloze accessoires en meubels gemaakt van bamboe, jute, metaal en gekleurd glas en porselein. Het merk volgt de laatste trends maar zet comfort, duurzaamheid en tijdloos design altijd op de eerste plek. Het doel van FEST Amsterdam is om vandaag iets speciaals te creëren voor jou, wat je morgen nog steeds leuk vind.

sorteren

14 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

FEST Amsterdam

Het verlangen naar mooie meubels en dito accessoires voor een goede prijs zijn de ingredienten geweest voor het onstaat van FEST Amsterdam. Voeg daarbij een snufje Scandinavische invloeden, een vleugje comfort, een schepje functionaliteit en een portie schoonheid en voila dan heb je FEST Amsterdam!

Een sprankelende collectie

Als je op zoek bent naar net dat ene stoeltje maar het niet kan vinden, dat kussen wat je interieur net een beetje meer geeft, of die leuke vaas voor dat tafeltje in de hoek, kijk dan even bij de collectie van FEST Amsterdam. Comfort, duurzaamheid, maar vooral design wat je over een tijdje ook nog leuk vindt zijn de steekwoorden voor deze collectie. Kijk eens tussen al deze mooie items en ga aan de slag. Op zoek naar een mooie tijdloze bank? Grote kans dat je die hier kan vinden. Of op zoek naar een paar mooie kussentjes in mooie sprankelende kleuren? Shop maar eens in de collectie van FEST Amsterdam, wedden dat je al heel gauw in de gaten hebt dat hetgeen waar jij naar op zoek was je hier kan vinden?

Bezorginformatie

Heb je je keus gemaakt? Dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk bezorgd wordt. Vandaag voor 23:59 uur besteld is, mits voorradig, morgen al in huis! Zo kan je snel jouw woonkamer stylen met al het moois van FEST Amsterdam. Haal je de bestelde items liever zelf op een moment dat het jou het beste uitkomt? Dat kan uiteraard ook op tal van locaties. Bestel je grotere artikelen zoals een bank dan spreek je af met ons wanneer wij hem komen bezorgen.Makkelijker kan het niet!