woonaccessoires

BePureHome

278 resultatensorteren op
nieuwste collectie

BePureHome

De natuurlijke materialen en rauwe kleuren zorgen ervoor dat BePureHome in elk interieur tot zijn recht komt. BePureHome staat voor stoer, puur maar ook voor klassieke basics.

De uitgebreide collectie

Of je nu een nieuwe stoel zoekt, of een kast, je kan het allemaal vinden in de collectie van BePureHome. Daarnaast heeft BePureHome ook stoere kandelaren, knusse plaids en comfortabele kussens en veel meer mooie items. Met deze accessoires laat je jouw woonkamer of slaapkamer helemaal opleven.

Kijk en kies, maar laat je bovenal aangenaam verrassen

De ontwerpen van BePureHome zijn allemaal gemaakt van pure en natuurlijke materialen. Ze worden met zorg vervaardigd in landen zoals India, China en Indonesië. Tevens zijn er ook veel meubelen die uit eigen fabriek komen. Met meer dan 35 jaar ervaring op gebied van ontwerp en productie weet je zeker dat je een artikel koopt dat met de nodige zorg en nodige kennis is vervaardigd.

Makkelijk shoppen

Heb je je keus uit de BePureHome collectie kunnen maken? Natuurlijk wil je je gekozen items zo snel mogelijk thuis ontvangen. Doorgaans heb jij het door jouw bestelde artikel als je die voor 23:59 uur hebt besteld morgen al in huis. Voor de grotere artikelen zoals een stoel of kast kan je heel eenvoudig een bezorgafspraak maken op een dag die jou het beste uit komt. Bekijk het besteld artikel op je gemak bij je thuis. Past het niet bij je interieur of valt het om welke reden dan ook tegen? Geen nood, je kan het gewoon ruilen binnen de gestelde zichttermijn. Makkelijk toch?