Deurmatten

Deurmatten zijn niet alleen functioneel maar zeker ook decoratief. Het is natuurlijk logisch dat je stof en vuil buiten de deur wil houden maar het oog wil ook wat. Tegenwoordig hebben we deurmatten in effen maar ook met leuke tekstopdrukken. Kies bij voorbeeld uit merken als Riviera Maison, pt, of House Doctor. Deurmatten zijn in verschillende materialen verkrijgbaar zoals kokos, maar ook van jute of een katoenmix. Kies uit ons assortiment jouw favoriet.

11 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Deurmatten

Een deurmat is een woonaccessoire die er voor zorgt dat al je bezoek de voeten veegt en tevens erbij helpt dat je geen inloop van buiten hebt. Deurmatten zijn zowel functioneel als decoratief. Zand en modder hebben dus geen schijn van kans.

Veel soorten deurmatten

Een deurmat voor de deur ligt nogal voor de hand en is uit praktisch oogpunt een noodzakelijke woonaccessoire, maar buiten dat wil het oog natuurlijk ook wat. Deurmatten hoeven allang niet meer saai te zijn. Uiteraard hebben we de traditionele deurmatten in de rechthoekige vorm, maar we hebben ook deurmatten in andere vormen met uitnodigende teksten en prints. Deurmatten van bijvoorbeeld kokos met een leuke begroeting waar je bezoekers vrolijk van worden. Kies uit merken zoals pt, Bloomingville of Riviera Maison, we hebben ze allemaal.

Verschillende materialen

Jouw wensen zijn het uitgangspunt voor je ideale deurmat en daarom kun je kiezen uit verschillende materialen en vormen. De verschillende deurmatten als kokos, jute en kantoenmix zorgen ervoor dat je altijd iets kiest wat jij het prettigst vindt.

Volop keuze

Er valt dus genoeg te kiezen bij wehkamp als je een deurmat wilt kopen. Bekijk het assortiment en kies jouw favoriet.

Snelle levering

Als je je keuze hebt gemaakt is bestellen de volgende stap. Mits voorradig en besteld voor 23:59 uur heb je de deurmat de volgende dag al in huis. Bevalt het onverwacht toch niet en wil je de mat ruilen? ook dat is geen enkel probleem, het artikel wordt kosteloos weer bij je opgehaald.