Wonen & slapen

Vloerkleden

Vloerkleden geven de finishing touch aan je woonkamer en net dat extra beetje sfeer. Kies voor een rond of juist een rechthoekig vloerkleed, of kies voor een trendy schapenvacht. Ook voor de kinderkam ...

346 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vloerkleden

Een vloerkleed is de finishing touch voor je interieur. Kies uit bijzondere vloerkleden met opvallende prints of klassieke effen in wol of katoen jouw persoonlijke favoriet. Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom is het maar goed dat we heel veel verschillende vloerkleden in ons assortiment hebben. Zo weet je zeker dat je altijd kunt kiezen uit kwalitatief hoogwaardige producten met heel verschillende eigenschappen qua materiaal en uiterlijk. Met merken als onder andere House Doctor Dutchbone Zuiver en wehkamp’s eigen merk whkmp’s own zit er ongetwijfeld wat van jouw gading bij.

Vloerkleden in allerlei afmetingen

Of je met een vloerkleed nu de vloer van je woonkamer of slaapkamer wilt verfraaien, met de vloerkleden die wij voor je hebben, kun je alle kanten op. Het belangrijkste is dat je bij ons kunt selecteren op de afmetingen van het kleed. Of je nu een klein exemplaar zoekt of een groot vloerkleed, met een paar vinkjes heb je de juiste maten voor je staan. Ook als je ronde vloerkleden zoekt, kun je selecteren op diverse maten. Voor een vloerkleed voor de kinderkamer ben je hier ook aan het juiste adres. Misschien wil je een Aziatische touch meegeven aan je interieur, aangezien vloerkleden oorspronkelijk vanuit dit werelddeel zijn verspreid door (handels)reizigers. Soms werden vloerkleden ook wel gebruikt om aan de wand te hangen, maar die keuze laten we helemaal aan jou over. Verder is het handig dat je bij ons kunt selecteren op het materiaal waarvan de vloerkleden gemaakt zijn. Ook de kleur en de prijs van een kleed zijn een selectiemogelijkheid. Als je al een stijl voor ogen hebt, of je weet dat je een bepaald budget hebt dat je niet mag overschrijden, kun je hier vast wel mee uit de voeten.

Veel plezier met je nieuwe kleed!

Als je kleed eenmaal op de vloer ligt, kun je heerlijk genieten van de zachtheid en het mooie ontwerp. Wij wensen je veel plezier met onze vloerkleden!