vloeren

Traprenovatie

Is je trap toe aan een nieuwe look? Met behulp van flexibele, zelfklevende vloerstroken, Flexxstairs stootbord op rol, profielen en de handige hulpmiddelen van Flexxfloors, is traprenovatie is heel eenvoudig. Zo is je trap volledig naar je eigen smaak te veranderen en af te stemmen op de vloer in je hal.

8 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Traprenovatie

Is je trap toe aan een traprenovatie? Dit kan gemakkelijk met de flexibele, zelfklevende vloerstroken van Flexxstairs. De speciale trapprofielen maken het mogelijk om elke vloer uit het Flexxstairs assortiment in de woonkamer of hal door te leggen op de trap.

Van klassiek grenen, naar modern eiken

De Flexxstairs vloeren zijn er in vele kleuren! Er zal er altijd één tussen zitten die perfect past bij jouw interieur. Van licht eiken, naar zwart eiken of toch de echte grenen klassieker, ze zijn er allemaal. Met de Flexxfloors vloerstroken geef je je trap (en je hal of woonkamer) makkelijk een moderne uitstraling. De Flexxfloors zijn van een hoogwaardige kwaliteit kunststof. Op de Basic vloerstroken krijg je 5 jaar garantie en op de Deluxe vloerstroken zelfs 10 jaar garantie! Wil je graag veiligheid op de trap? Neem dan een Deluxe trapprofiel met een antislip strook.

Een eenvoudige traprenovatie

Een traprenovatie wordt heel gemakkelijk met de Flexxstairs. Ze zijn eenvoudig te leggen en er komt geen zaag meer aan te pas. Slechts met een stanleymes snij je de stroken op maat! Met de modeltape maak je een mal, zo kun je hier eenvoudig een traptrede uitsnijden. Met de Flexxstairs witte stootborden kun je je trap naar wens modern afwerken. Ze passen bij ieder Flexxfloors decor en zijn gemakkelijk op maat te snijden. Voor je het weet heb je een geheel nieuwe trap!

Met gemak bij wehkamp

Bestel eenvoudig jouw Flexxstairs en alle benodigde tools bij wehkamp! Laat het thuisbezorgen op een moment dat jou uitkomt en begin in alle gemak aan je traprenovatie! Is het toch niet de kleur die je had verwacht, retourneer je bestelling dan, je kunt het zelfs bij jou thuis op laten halen!