PVC vloeren

Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen ontwerp voor de vloeren in je huis. Combineer PVC vloeren in verrassende dessins, in tegelmotief of houtdecor. Onze Flexxfloors vloeren zijn snel en ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

PVC vloeren

Als je specifiek voor PVC vloeren kiest, dan weet je vast en zeker al wat de verschillende voordelen zijn. Duurzaamheid, flexibiliteit, warmtedoorlatend en natuurlijk dat ze gewoon heel mooi zijn! Bij ons vind je heel veel verschillende PVC vloeren, zodat je op je gemak je keuze kunt maken. Ook het gereedschap dat je nodig hebt om je vloer te leggen, vind je bij ons. We zijn dus jouw complete one stop shop als het om PVC vloeren gaat!

De vele voordelen van PVC vloeren

De naam zegt het eigenlijk al: PVC vloeren zijn van deze specifieke kunststof gemaakt. Daardoor zijn ze extra duurzaam, want je kunt er heel lang mee doen. Doordat ze niet veel in prijs schelen met houten vloeren, is de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend. Heb je vloerverwarming in je huis, of wil je dit laten aanleggen, dan is het goed om te weten dat PVC vloeren uitstekend de warmte hiervan geleiden. Daardoor kun je dus genieten van heerlijk warme voeten als je ’s ochtends beneden komt. Bovendien hoef je niet zo hard te stoken als bij andere vloertypen. De aangename warmte komt immers prima omhoog vanuit de vloer. Nog een voordeel: PVC vloeren zijn heel flexibel en bestand tegen water, waardoor je ook in de badkamer en keuken dit soort vloer kunt gebruiken. Heb je nog meer voordelen nodig of heb je inmiddels je besluit al genomen?

Welke kleur kies je?

Kies voor onze kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren op basis van je eigen smaak en de kleur die het beste past bij je interieur. Veel plezier gewenst met je nieuwe vloer!