Laminaat

Robuust of strak, met V-groef, houtnerf of juist glad, met een nieuwe laminaatvloer leg je de basis voor de sfeer in huis. Kies de vloer die past bij jouw smaak en woonsituatie. We hebben laminaat in ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Laminaat

Laminaat is er in allerlei soorten en designs. Dat treft, want zo kun je altijd de beste variant kiezen voor de kamer van jouw keuze. Als je in de ene ruimte een lichte vloer wilt en in de andere een donkere, dan kan dat gewoon. Zoek je laminaat uit in ons uitgebreide assortiment en profiteer van alle voordelen die een laminaatvloer je te bieden heeft!

Makkelijk en mooi laminaat

Als je een onderhoudsvriendelijke vloer zoekt, dan is laminaat ideaal voor je. De met een toplaag afgewerkte houtlaagjes hebben amper onderhoud nodig. Bovendien is laminaat heel eenvoudig te leggen. Vroeger moest elk onderdeel verlijmd worden, maar vandaag de dag is het makkelijk aan elkaar te klikken. De delen sluiten zo goed op elkaar aan dat lijm niet meer nodig is. Nog een voordeel van laminaat is dat het er mooi uitziet. Het is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Als je wilt, kun je kiezen voor een v-groef tussen de laminaatdelen. Even klikken en klaar! Laminaat heeft een isolerende werking, waardoor het heel geschikt is als vloer in ruimten waar de kou van onderaf optrekt. Met een goede ondervloer en goed gelegd laminaat wordt de kamer een stuk warmer.

Het is jouw vloer, dus kies je ideale laminaat

Met merken als Flooors en vtwonen kun je altijd rekenen op de beste kwaliteit voor je laminaat. De meeste producten zijn in heel veel verschillende kleuren en designs beschikbaar, dus je vindt vanzelf het mooiste laminaat voor jou. Bekijk de verschillen in structuur en afwerking, kies jouw ideale variant en bestel direct!