Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

stoelen

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils bieden ondersteuning aan je hele lichaam. Omdat de fauteuils verstelbaar zijn kun je ze gemakkelijk aanpassen naar de gewenste stand. De stoelen zijn geschikt voor elk lichaamstype en bieden anders dan een standaard fauteuil ook ondersteuning aan je nek en benen. Ideaal voor een dutje zonder stijve nek nadien!

sorteren

1 resultaat

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Relaxfauteuils

Eigenlijk is de naam relaxfauteuils een beetje dubbelop. In een ‘gewone’ fauteuil kun je namelijk al heerlijk relaxed zitten. Maar goed, we noemen de extra luxe versies natuurlijk niet voor niets relaxfauteuils. Want die gaan inderdaad nog een stapje verder. Sommige varianten wel twee stapjes. Kijk maar eens rond in ons assortiment en zie welke verschillende soorten er allemaal zijn. Wedden dat er wel eentje tussen staat die precies past bij de relaxbehoefte die jij hebt?

De oorsprong van de relaxfauteuil

We moeten even een paar honderd jaar terug in de tijd om de historie van deze geweldige zetels te ontdekken. Aan het begin van de 17e eeuw werd in Frankrijk de fauteuil uitgevonden. Dit was een luxe stoel waarin je lekker relaxed kon zitten. Destijds waren alleen de zitting en de rugleuning gestoffeerd, maar in de loop van de jaren werd de naam fauteuil ook gegeven aan luxe stoelen die compleet voorzien waren van bekleding. Dat is de vorm waarin we ze vandaag de dag nog steeds kennen. De stap naar relaxfauteuils houdt in dat het je nog makkelijker wordt gemaakt om te ontspannen. Je benen kunnen languit en je kunt de rugleuning naar achteren kantelen, zodat je echt in de relaxhouding komt te liggen.

Elektrisch bedienbaar voor extra luxe

Zoek je extra comfort, dan kun je een relaxfauteuil kiezen die elektrisch bedienbaar is. Met een druk op de knop lekker relaxen! Sommige relaxfauteuils hebben zelfs een sta-op-functie, waarbij je hulp krijgt bij het opstaan. Klinkt dat als iets voor jou? Kijk eens rond bij ons en vind de perfecte match!