stoelen

Krukjes

Ken je dat: net te weinig zitplaatsen op een feestje of op je tenen staan om ergens bij te kunnen? Dan is het natuurlijk handig als je er snel even een krukje bij kunt pakken. We hebben onder meer kru ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Krukje

Misschien zijn krukjes wel de eerste meubels die ooit uitgevonden zijn. Zeg nou zelf: ze zijn ontzettend simpel, maar toch heel bruikbaar. Je kunt je precies voorstellen hoe er duizenden jaren geleden gebruik werd gemaakt van boomstronken en keien om op te zitten. Dat zou heel goed de voorloper kunnen zijn geweest van de krukjes die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Kijk maar eens rond: sommige varianten lijken nog wel wat op de versies uit de oudheid. Zo heeft het merk vtwonen bijvoorbeeld krukjes in de vorm van massieve boomstammetjes en ook van kleine berkenstammen die aan elkaar geschroefd een kruk vormen. Natuurlijk hebben we ook de standaard krukjes zoals je er in je hoofd een voorstelling van maakt. Met drie of vier poten en een zitgedeelte. Of een kruk waar je op kunt gaan staan om iets uit het bovenste keukenkastje te pakken. Je ziet het: met onze ruime collectie krukjes kun je echt alle kanten op. Kijk op je gemak rond en maak je keuze, waarbij je altijd kunt vertrouwen op een goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

Meer dan 100 krukjes om uit te kiezen

Eersteklas kwaliteitsmerken als House Doctor, vtwonen en whkmp's OWN hebben allemaal krukjes ontworpen die wij in ons assortiment hebben opgenomen. In totaal zijn het er meer dan 100, dus je vindt vast en zeker het exemplaar dat je zoekt. Sommige krukjes zijn niet alleen handig als extra zitje, maar kun je ook gebruiken als bijzettafel. Ook het materiaal van de artikelen verschilt, net als de kleur. Wat je smaak of voorkeur ook is, je vindt altijd het krukje dat ideaal is voor jou!