Wonen & slapen

Slaapkamerkasten

Kledingkasten, nachtkastjes, schoenenkasten, hier vind je slaapkamerkasten in diverse uitvoeringen en stijlen. Bij een grote garderobe kies je bijvoorbeeld voor een ruime zweefdeurkast. Minder ruimte? ...

159 resultatensorteren op
aanbevolen

Slaapkamerkasten

Als je iets bij de hand wilt houden voor wanneer je het nodig hebt, maar het moet toch netjes opgeruimd worden, dan is een kast daarvoor de meest voor de hand liggende oplossing. Slaapkamerkasten zijn al tientallen jaren dé plek voor kleren en schoenen. Of voor beddengoed natuurlijk, want daar is de zogenaamde linnenkast naar genoemd. Wat je precies opbergt in de kasten op je slaapkamer, moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Wij zorgen ervoor dat je kunt kiezen uit heel veel verschillende slaapkamerkasten, zodat je de stijl en afmetingen kunt uitzoeken die helemaal aansluiten op jouw wensen en eisen.

Hout blijft favoriet

Ook al veranderen de trends heel snel, toch blijft hout een favoriet materiaal voor slaapkamerkasten. Een pure houtlook hoeft daarbij niet altijd het resultaat te zijn, al zijn er genoeg robuuste en landelijke kasten die dit wel hebben. In plaats daarvan zijn er ook fineerafwerkingen mogelijk in allerlei varianten. Wit, gebroken wit en zwart zijn de kleuren die het meest voorkomen, met meestal een aantal accenten in aluminium, waardoor het een smaakvol en tijdloos geheel wordt.

Slaapkamerkast met spiegel

Aangezien het gaat om een kast waar je voornamelijk kleding in bewaart, is het handig dat heel veel slaapkamerkasten voorzien zijn van spiegels. Kleine moeite voor de ontwerper, groot plezier voor jou! Zo kun je immers meteen zien of je nou wel of niet dat zwarte jasje aan moet doen. Net zoals je de kasten uit ons assortiment beoordeelt. Designmerken als Woood en Piet Hein Eek bieden je volop keuze als het gaat om slaapkamerkasten. Veel plezier gewenst met je nieuwe aanwinst!